Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2013 18:35 - Електронно правителство-електронен концлагер 4-а ч.
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1539 Коментари: 1 Гласове:
1



Валери Борисов сподели своите десет желания във връзка с електронното управление у нас, като две от тях са доста интересни:

1.      Искам да имам лична карта с е-идентификатор, с която да мога и да гласувам електронно на следващите избори.

2.      Искам моят общопрактикуващ лекар да има достъп до електронното ми здравно досие, в което да са записани всичките ми заболявания, имунизации, прегледи и т. н. откакто съм се родил. И тези данни да са защитени по надежден начин, така че, ако се разболея от някаква екзотична болест, това да не излезе във вестниците."
  
      За финансовата страна на въпроса с електронната идентификация вече разбрахме, че съществува и сега. Тези нови клаузи обаче, също показват, или некомпетентност, или опит за заблуда и измама на алцхаймера, осигуряващ финансирането на този проект.
      1.-то желание е тъпо, защото явно г-н Борисов не е чувал за тъмна стаичка /дали е гласувал през живота си?/ Значи хем да се осигури тайна на вота, хем безусловно да те идантифицират??? Да оставим настрана, че самата чипизация прави ненужна политическата класа и съответно гласуването, защото е висша форма на диктатура. Затова и в САЩ построиха концлагери. Те са за инакомислещите и отказали чипизация, които ще въдворят в тях в първите дни на световното правителство. И у нас има такъв проект за американо-българско публично-частно партньорство, доколкото помня в Провадийско.
      2.-то желание също е измама, тъй като е осъществено в Бон-арт електронната система, с която работи здравеопазването в момента. За идентификатор служи ЕГН, което е с 10 знака.  Значи само слагаме една парола и ошумкваме няколоко милиона долара.
      Много е опасно обаче ако алцхаймера е бил психопат /а той Е с вероятност 99.99%/ Още по - опасно е ако е и вярващ християнин, или юдей - тогава комбинацията е наистина взривоопасна. Той почва да финасира всички безумни проекти, които са описани в библията - като числото на звяра, знакът на мечката /от индиански източници, и т. н./ А бе с две думи - безумия. Защото единствената цел е второто пришествие и презумпцията, че то със сигурност ще настъпи, особено ако му помогнем - дай да спретнем декорите и да се опитаме да излъжем Бог, докато сме живи. Да ви припомням ли, че това опита и Хитлер? Ами откриването на Олимпиадата в Лондон и поръчаните стотици хиляди ковчези с покана за терористичен акт? Затова и останаха празни толкова много елитни места в началото на откриването. Явно тамошният елит има по - реална представа от нашия за своята излишност при устройването на тези ефекти, но поне не прави и глупави изказвания.
      Така че Вие сте съвсем прави като не се впечатлявате от гръмката фраза електронно правителство /съдя по посещаемостта на статии по тази тема. 18-23 посещения макс./ Лошото е, че така хвърлените грешни пари биха могли да се използват рационално, особено в криза...

 




Гласувай:
1



1. olivie - olivie
25.03.2013 06:42
Забравих да спомена и папа Бенедикт 16-и. Той трябваше да бъде последният папа и се очакваше Апокалипсис, ако има следващ, че не е писан в пророчествата. Някой мнооого властен наистина много бърза, ама според мене за ОНЯ свят. Прав му път в начинанието, но досега никой не е успял да вземе нещо от тоя свят със себе си, дори и фараоните. Добре ще е г-н Алцхаймер да раздаде цялото си богатство, че е ясно че няма на кого пряк потомък да го остави и да отпусне мъртвата хватка с който е хванал света ако иска да го запомнят с нещо. Да спре безумията за борба с СО2, със затоплянето, с пренаселеността, с кемтрейлса и вс. инсценирано от него /он си знае/ Ъ-Ят /да бъде!/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 849429
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930