Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2013 15:51 - За истината - ангард.
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1201 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
       Всичко започна след пробния пуск на ускорителя на материални частици ЦЕРН. Тъй като имам фотографска памет започнах да забелязвам разлика в нормативните документи с които работя. Явно съм започнал да се променям и самия аз, защото взех да се интересувам от алтернативна версия на света, който отразявам и ни /?/ заобикаля. Купих си лаптоп и за начало наваксах 400-те филма, които бях изпуснал, откак престанах да ходя на кино. После /а дали не беше и успоредно/, започнах да си играя на тип руска рулетка – пускам в гугъл  търсачката някое понятие чуто но недообяснено от баща ми, който вече не е между живите и задълбавам. Получиха се доста интересни неща за събития които не са това, което изглеждат, че са. Без да се хваля, аз съм човек с усет към истината и се стремя да си я обясня с честни причинно- следствени връзки. Доста трябва да ме убеждават в лошото в човека, ако аз не съм достигнал до такъв извод по моя си начин. И понеже не съм критикар, а конструктивно устроен индивид, едновременно с критиката, давам и решение на критикуваното несъответствие. С две думи нямам престъпно мислене, но хващам лъжата точно защото е вид небивалица и без да гледам невербални знаци, като например отклонение на погледа в ляво при разговор. Оттук нататък ще говоря за промененото отношение и знание към околния свят, без да посочвам източниците от които е извлечено.

      Та значи, най – голямата лъжа, на която са ме учили в училище, това е лъжата за произхода на българите и „елинизма”, след това за възникване на християнството и това води до сегашните времена на прилаган геноцид спрямо населението но България. Така наречените с обидно име „траки” са родоначалници на европейската цивилизация, /и не само/ тъй като са живели по тези земи още около 38 000 години преди н.е. Много са имената на тракийските племена, но те не са толкова важни и затова използвам обединителното траки /макар и заредено с негативен заряд/. Освен, че гърците са си присвоили тяхното минало, измисляйки „елинизма”, който не е нищо друго освен заимстван орфизъм, то последният става източник и на християнската религия, а юдеите пък си присвояват историите в стария завет. Откритият, край Плевен мисля, кивот на завета на Орфей доказва точно това. Даките са също тракийско племе, в последствие с изкуствено „романизиран” език, който преди тази варварщина е бил на около 50% сходен с българския. И ако обобщим откраднатата от траките история, то това е „елинската” цивилизация, която няма нищо общо с изгоненото еврейско племе на Данай и митът за богоизбрания народ, който е българският, а не еврейският. И накрая това отговаря и на последния въпрос – защо е необходимо да бъдем подложени на геноцид. Това най се налага с ускорени темпове, след проведените генетични изследвания, застрашаващи разобличаването на горните две лъжи, тъй като написаното в гените не може да лъже. Еврейският народ е исторически по – млад от нашия и оттам следва, че е невъзможно библията да не е измислена и то в по- нови времена. Ако не сте забелязали, пророчествата описани в нея на 100% се сбъдват за период от около преди 100 години и оттогава съвпаденията са нулеви, ако изключим нагласяните събития от властимащите с цел поддържане на горните лъжи. На дребни лъжи като например, че херметизмът също е наследник на орфизма, а не обратно, няма да се спирам, защото това е ясно. Последните събития в Египет го доказват – НЯМА египетска цивилизация и никога не е имало. Има само варвари живеещи върху руините на древни цивилизации. Панславизмът пък, водещ началото си от Екатерина Велика и „разработен” най – добре от Сталин също е алтернативна лъжа на великите крадци- евреите в целта им да разединяват и да властват. Последното е свързано и с теорията на страха, придобила масовост в днешни времена, като начин за минд контрол и чрез конфликти намаляващи човешката популация. Накратко тя може да се формулира така:

          „Ние винаги ще ви плашим с нещо, за да притежаваме вашата творческа активност и да я насочваме само там където можем да извлечем максимална полза за себе си, или ако това е невъзможно, където е в най – голям ваш ущърб”.       

           Успоредно с това са плъзнали много гурута, изповядващи нови религии, които могат да бъдат обеднени пък с мантрата: „Медитирайте, мислете само добро /за да сме спокойни за властта си/ и вибрационно ще станете шестата раса”. Разбира се всичко това са глупости и подмяна на реалността и проблемите с измислени такива. Атаката в същото време е глобална и на всички фронтове – контрол чрез храната, водата, въздуха.

           Храна – безсмислени диети без холестерол. /той е виновникът за агресията в животинския свят/ Без него няма и творчество и развитие /то е опасно за властта/

           Вода – ако не успеят да я вземат на концесия и да ви я продават на безумни цени с измислени безвредни показатели, то ще ви я отровят с проучване за шистов газ, макар да знаят много добре от сателитни снимки, че такъв там няма.

           Въздух – „Екологична” борба с СО2 емисии  и инжектирането му в земята, прието и от нашите слабоумни депутати във вид на закон. Вместо да се засаждат дървета, които да го преработват в кислород….създавайки ви комплекс за малоценност, че оставяте СО2 отпечатък от съществуването си, и задълбочавате измисленият парников ефект. В същото време производствените аварии в Мексиканския залив /спирането на Гълфстрийм-а/, бомбардирането „по погрешка” на Големият бариерен риф, които вероятно ще доведат до нов ледников период, в даден момент може да се обявят като успешно климато-инженерство срещу парниковия ефект. Тогава вярвайте няма да питате газът руски ли е, или шистов! На този етап поне може да спасим водите си, а съм убеден че ако зависи от мене, никога няма да кусам ГМО, или изкуствени протеини. Да си ги ядат.

            Енергия – въпреки изобретените нови енергоизточници, те трябва да бъдат засекретени, защото биха загубили всичко, придобито по описания по – горе начин.

            Историята е обаче вече към своя край. Наистина живеем в последните времена,  но на лъжата. Краката й се оказаха доста дълги /около200-250 години/, но все пак в сравнение с 38 000 са си доста къси.

            Покрай промяната в климата и изменението на земната ос ще има катаклизми. Проектът ХААРП бе прекратен, но скоро ще заработят още 2 линейни ускорителя и потъването на Америка ще бъде ускорено. А дори и да не заработят, това няма да спре процеса, защото човешкото съзнание и мисъл все повече влияят върху нашия свят чрез мисловно-интелектуалната обвивка, която вече включва и компютърния интелект. И това не е заплаха, а обещание.




Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 847073
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930