Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2014 11:47 - Ако Бареков се коалира с ВМРО и гарантира ненавлизане на шеврон и монсанто у нас, то ще спечели минимум 85% депутатски места
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 6026 Коментари: 15 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Бареков държал кворума в Парламента от утре 4459   Няма коментари   25/02/2014

image

С двамата независими депутати, които стават негови представители, от утре Бареков ще държи кворума в парламента, ако от „Атака“ решат да го бойкотират.

Това се казва в съобщение от офиса „България без цензура“. То бе направено по повод новината, че напусналият групата на ГЕРБ депутат Светлин Танчев става част от експертния екип в партията на Бареков.

В момента гласовете на БСП и ДПС събират общо 119 депутати. С гласовете на двамата независими депутати се осигурява кворумът за работа на парламента.

Миналата седмица към „България без цензура“ се присъедини и Румен Йончев от Коалиция за България. Като експерт при Бареков отиде и ексдепутатът от ГЕРБ и бивш шеф на данъчните Красимир Стефанов. Той обаче напусна парламента.

От партията на Бареков съобщават, че двамата независими депутати ще представляват „България без цензура“ в парламента. “Няма да ставам член на „България без цензура“, но се присъединявам към икономическата им платформа и ще ги представлявам в парламента“, е коментирал Светлин Танчев.

Очаква се той и Румен Йончев скоро да внесат два законопроекта – единият за създаване на агенция „Чисти ръце“, която да разследва политиците на най-висши нива, а вторият - за подпомагане на стартиращ бизнес.

Първата публична изява на Светлин Танчев като част от „България без цензура“ ще бъде на среща днес с експерти от КТ „Подкрепа“.

 

ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ “БЕЗ ЦЕНЗУРА”

БезЦензура.bg - Всички новини БЕЗ ЦЕНЗУРА !





Гласувай:
2



1. olivie - Ген Уесли Кларк го посети
26.02.2014 11:51
може би за да отслаби набиращата скорост формация. И ще успее, ако Бареков продължава да си мълчи. /даваме му право да проговори по тези теми и в деня, предшестващ деня за размисъл, за да се опази от други провокации/ Ванга е казала не човек от чужбина, а човек от вън /може да се разбира от вън политиката/ Хайде, че се уморихме вече от чакане!!!
цитирай
2. djani - БЮреков би направил всичко...
26.02.2014 12:11
За да вземе 85 % от гласовете. Но, има литъл проблем. Кой би му повярвал, като от всички е видно , че е новият политически проект на кукловодите. Поредното "де жаву" -още по нагло и безсрамно лъжливо от предишните ...
цитирай
3. olivie - И аз без коректив като ВМРО
26.02.2014 13:36
И аз без коректив като ВМРО не бих му повярвал
цитирай
4. olivie - djani,
26.02.2014 13:45
точно за това му трябва малко коректив на образа, който създава. Но не от крайната и компрометирана Атака, а от ВМРО. Надявам се да не е нарцис, че да не го вижда.
цитирай
5. dobronameren - Я, колко било просто
27.02.2014 08:20
Коалиция с ВМРО и "Шеврон" - вън. и ето ти 85%. Ами че то и Сидеров беше направил същото - с Каракачанчето беше и срещу хамериканците вика, пък на - налага се Бареков да го подменя. И ако това е начинът, има един главозамайващ въпрос драги "оливии" - Защо БСП не направи това, ами се мъчи със своите 23%, при това коалиционни с ДПС?
Нещо в моята демократична тиква не ми се врьзва. Освен - как да го кажа по-нежно - или не сте искрени или не сте в час.
цитирай
6. olivie - добронамерен,
27.02.2014 08:54
Вие в час ли сте ако вярвате на платени статистики, поднесени от Ренета Инджова? Сергей преди евровота също не би играл двойна игра. Което говори пък за намеренията му да влезе в европарламента. Ами като толкова разбираш от демокрация защо никой не иска референдум за Шеврон и Монсанто? Дори комунистите след 9-и направиха макар и проформа направиха такъв за смяна на държавното управление. Някой да е питал Народа за членство в ЕС, за земята и т.н. Затова всички продължават да чакат месията предсказан им от Ванга и гласуват за ужас на всички платени социолози и чужди марионетки. За БСП и всички останали партии е вече късно "човек от вън" чака народа. Другите са маскари, както е казал Алеко /че вече сме ги виждали какво чинят/ Друго не могат да си обяснят западните "стратези" - защо няма български майдан в украински вариант, а всеки чака /не знаят защо се чака/ Да им изЯсня и за Сидеров - той е страхлива твар и колкото да се пъне, няма намерение нищо да направи, освен да се надява колкото и малко гласове да останат да му стигнат да влезе поне той в следващия парламент. Пък и субсидиите не са за изтърване. Иначе му е съвършено ясно, че ако играе играта правилно, може и да вземе властта. Само че няма какво да я прави - спомнете си Австрия. И затова играе човек с раздвоение на личността - м/у парламента и митингите. Неговото даже е разтроение, ако прочетете книгите му /освен ако някой не му ги е писал/. Хората чакат някой да ги защити и овъзмезди за кражбите - това е тяхната философия на подкрепата. Те цял живот са строили развития социализъм, който така и не дочакаха, сега строят съвременна Европа и по всичко личи, че там нито ги искат, нито ще им помогнат да стигнат. Напротив, гледат да вземат земята, която ги храни, или поне да я засеят със стерилни семена и да отровят водите за да я превърнат пустиня, че да аклиматизират и интегрират "бежанците", които пак същите сили им изпращат. Не могат да си обяснят и как така хората предпочитат българска, пред чужда мафия да скубе
цитирай
7. dobronameren - Честна дума, мъча се да задавам въпроси и отговори
27.02.2014 15:34
които за мен са логични. Защо обаче продължавате да отбягвате преките ваши отговори и което е по-лошо - някак подменяте същността на спора. Статистиките наистина ги дава НСИ (Ренета Инджова), но АЗ, и ВИЕ!, не говорим за тях, а за процентите гласували на изборите. Това са социолозите. Защо вместо техните имена пъхате Ренета Инджова?
Защо давате за пример референдума от 1948 година? Защо на референдум за Монсанто и Шеврон сте склонни, а за референдума, предложен от Плевнелиев, "скачате"? Само един логичен отговор намирам на тези въпроси. Не искате референдум, за който не сте сигурни, че ще спечелите, референдум, чиито резултати нямате да имате възможност да фалшифицирате в своя полза. Да ви имам демокрацията!
Че как ще има български "майдан", като такива българи като вас бягат от "усложнения" с властта, дори в коментарии на такива плюнки като мен! И трябва да уточня, че властта от която бягате/се страхувате, е САМО на комунистите. Срещу властта на Бойко Борисов сте смели до посмешище. Дори когато вече не е на власт! Хайде, престанете да се маскирате на неприемащи/невярващи на демокрацията. Имайте смелостта на истинските комунисти, а не на койотите.
Има още много теми, които сте засегнали в своя отговор до мен, но свършвам, защото всичко там е спам по отношение на същността на въпросите ми!
А тя е: Защо като е толкова просто да вземете властта, досега не сте я взели? Защо я дадохте преди 25 години? Защо не успяхте в тези години да я задържите 5-те пъти, когато "народът" ви я даде? Защо ви е днес властта чрез Орешарски?
Ето на това очаквам някакви отговори. Дръжте се честно по отношение на спорещите с вас. Иначе не можете да очаквате никакво разбиране от тяхна страна, дори и да мислят някак близко до вас.
цитирай
8. olivie - ???
27.02.2014 15:58
Вие май ме бъркате с кумчо вълчо. Къде и кога съм казвал, че АЗ искам власт, или съм партиен член или бил такъв? Моят съвет е даден по принцип с Бареков в съответствие на думи на Ванга. Същият съвет обаче се отнася и за всяка друга сила, която го възприеме. Ясно съм посочил от кои референдуми се печелят избори, без да има нужда да се фалшифицират. Според мене всички идеи на президента за референдум са отвличащи маневри, но това не ми дава "цвят" в спора, както се опитвате да втълпите. Или може би последният не е бивш комсомолски секретар? Приказаката за вълка и козината... Или той не е пожелал властта, която БКП никога не е изпускало? ГЕРБ не е ли издънка на БКП? Хайде холан. Много Оруелски си мислите, че може да подмените демокрацията със софизъм. Всички партии у нас са едно и също нещо. Затова и "политиците" често ги сменят, без да усетят дори. Затова и такива като Вас се страхуват от такива като Бареков - че ще им секне кранчето, а не дай боже и разследва за кражби. Може и той да е от тоя сой /нали и него разследват сега, какъв му бил часовника.../ Това само е признак за страх. А не въпросът поставен от президента за задължителен вот. Че преди по татово време нали беше задължителен? Кой управляваше тогава? Ама какво може да роди комсомоло-секретарско мозъче?
цитирай
9. danailvdimitrov - да де ама...ако?
28.02.2014 01:14
Е това "ако" много бърка работата у нас.
цитирай
10. dobronameren - Olivie, ама ти наистина си глупавия вълк.
28.02.2014 17:16
1. Бареков щял да разследва за кражби, като дойде на власт. А Пеевски влиза ли в кюпа? Какво е казала Ванга по този въпрос. А дали тя е питала коалицията БСП/ДПС ще пусне ли изобщо властта на Бареков?
2. Аз съм се страхувал от това. Плашиш ли ме, що ли?
3. Страхувал съм се и от референдуми за продажба на земята и за членство в ЕС. А да попитам колко процента от българите ще кажат "не" на Европа и на частната собственост според теб?
4. Плевнелиев и целият ГЕРБ били комунисти - Вълкът козината си менял, ама нрава - не. Да си ходят, казвате. А какви са Първанов, цялото БСП, цялото ДПС...? Те не са ли комунисти? Тях нещо се възгищисваш да пъдиш така категорично. Страх ли те е?
5. Разбира се, че има страх от задължителния вот. Тогава 23-те процента ще си лъснат като истински 23%.
Ти ли си глупав или мен правиш на глупав, olivie? Този въпрос задавам, за да се замисли публиката, която ни гледа (чете). Ако искаш, отговаряй. Аз лично не се интересувам от твоя отговор.


цитирай
11. olivie - Последно
28.02.2014 17:57
Когато пиша че народът ше гласува, това не значи, че аз ще си загубя времето затова. Нито пък имам нужда някой като тебе да ми го прави задължително. И ако за публиката напиша наистина каквото мисля се страхувам , че такива като тебе ще повярват. Така че точно не те правя на глупав, ти сам се правиш на такъв. Има една приказка, ама тя е за МЪДРИ хора, не за умни - "ела зло, че без тебе по- зло". Айде със здраве. Не си мисли, че имаш публика - по брояча, моите постове ги четат малко хора. Пази си силите за други.
цитирай
12. bojinkata - Даааааааааааааа, но Лесли Кл беше ...
28.02.2014 18:23
Даааааааааааааа, но Лесли Кл беше до него! А дано, ама надали!?
цитирай
13. olivie - Точно така е божинка
28.02.2014 19:22
и това е едно от условията които поставих /най - важното/ Това за ВМРО и Изборите такива само шевронци като "добронамерения" се мъчат да заобиколят и маскират с празнословия, сътворени от "призидента на всицки българи". Е, все пак имало публика. М/у другото и аз те чета. Я ми кажи коя мафия в Бг е най- силната? Нашата, еврейско-масонската, украинската, или руската?
цитирай
14. kostadin - Дудука -да не забравяме това е на...
16.03.2014 21:34
Дудука -да не забравяме това е народен инструмент на който могат да свирят най-различни люде.
Но самият Н. Б. е проекция на вандализма на САЩ
Това тепърва ще се разбира!
Когато започна предаванията си от площадите се кълнеше ,че той е журналист и няма нищо общо с политиката Киворк днес го спеши Но не знам колко са схванали лъжите на Дудучето надувано от хамериканците.
цитирай
15. olivie - И П. Стоянов каза "Той е"
11.04.2014 16:54
Да, ама не. Той си коалира с гергъовден, а не с ВМРО и тури в листата си маймуночовека и българомразец С. Паси /да бъде проклет навеки, барабар с Куневица - париба/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 843296
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031