Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2014 19:00 - НСР / Програма 21/ и картата на папа Йоан Павел 2
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 2229 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Картата на света, според  Йоан Павел II

Картата, представена от Йоан Павел II през 1985 г. и вероятно изработена доста по-рано от някой негов предшественик, разделя света на десет зони. До началото на това хилядолетие можехме да я приемем несериозно или като желание да се осъществи нечия налудничава идея. Но през последните години и особено до преди месец, обособяването на представените граници толкова напредна и се утвърди, че и най-големите скептици се разколебаха в критиките си. Първо Йоан II не би могъл да знае, че четири години след представянето на картата Германия ще възстанови своята цялост и ФРГ и ГДР ще премахнат границата помежду си. Не би могъл да предвиди и осъществяването на Латиноамериканския съюз по начина, по който това стана на 04.12.2011 г; или че арабските страни ще осъществят Арабския съюз така, както това се случи след Арабската пролет. Събитията обаче започнаха да опровергават вярването в “европейските пръсти” на статуята. Да, Европа наистина не стана едно цяло, но все пак развитието на историята показа, че пророчествата сочат именно разделяне света на десет зони. Основаването на всяка от тях и развитието им се преплитат, но в общи линии могат да се подредят по следния начин:

 

Латиноамерикански съюз

На  04.12.2011 г.   беше подписан договор, чрез който се създаде Латиноамериканският съюз (зона). В него се включват всички Южноамерикански страни, Куба и Мексико. Едно от съобщенията гласеше: "Венецуелският президент Уго Чавес стана домакин на учредителна среща в Каракас на регионална общност от 33 държави, която според него ще създаде по-легитимна алтернатива на подкрепяната от САЩ Организация на американските държави (ОАД), съобщи Ройтерс. Форумът на Общността на латиноамериканските и карибските държави (СЕЛАК), която нарочно не включва САЩ и Канада, предоставя на Чавес възможността отново да се върне на международната сцена, след като беше опериран от рак през юни." Според “нормалното” разбиране е по-логично Мексико да бъде към Северна Америка, но се оказа, че картата на Йоан Павел II не само не е шега, но е план, който е взет под внимание от лидерите на държавите от тази част на света.

Бъдещият Североамерикански съюз

    Пет дни по-късно беше обявено че САЩ и Канада задълбочават своето гранично сътрудничество и ще улеснят преминаването на хора и товари между двете страни. Съобщението гласеше:"Американският президент Барак Обама и канадският премиер Стивън Харпър се споразумяха за облекчаване на потока от стоки и пътници през съвместната граница между двете страни. След срещи в Белия дом лидерите обявиха, че ще предприемат серия от стъпки, сред които изглаждане на регулаторното сътрудничество, подобряване на проверката на товари и ускоряване на процедурите на митническите пунктове за стимулиране на икономическото взаимодействие". По всичко личи, че не е далече времето, когато Зона №1 (както е посочена на картата) ще стане факт. Двете страни (особено САЩ) се считат за протестантски и е удивително придържането към плана на Карло Войтила. Реалността обаче показва ясно: блудните дъщери се връщат към своята майка и слушат нейните нареждания.

Евразия

 Когато СССР се разпадна и Варшавският договор отиде в небитието, мнозина помислиха, че идва истинското “светло” бъдеще. Не онова, което комунистите обещаваха, а такова време, в което всеки ще е свободен да работи каквото иска; да печели колкото може и да живее така добре, сякаш е в Рая. Освен разруха в Русия, някакви несбъднати надежди в България и Румъния и временно щастие в останалите страни от Източния блок, друго не се забеляза -  народите от тази част на света не получиха нищо реално и всичко тръгна по обратния път. Лека – полека Русия започна да прибира под крилото си своите бивши съюзници, обявявайки основаването на Евразия. Доста еуфорично и футуристично име..! Не звучи като СССР или Варшавски договор. Така страните близо до Русия видяха нова надежда за изход от тежката ситуация, в която бяха изпаднали след разпадането на Съветския съюз. Според тогавашно съобщение " Човекът, който обяви срива на комунистическата държава за "най-голямата геополитическа катастрофа на века", изглежда беше решен да създаде нова империя. Той може да премахне рублата и да създаде обща валута с Казахстан, Беларус и Украйна". А Москва ни указа чест като покани България и останалите страни от бившия Съветски блок в новата зона: "Участниците предложиха Русия да привлече в бъдещия Евразийски съюз страни както от бившия СССР, така и редица други държави, лоялни към руските икономически интереси”. Сред тях според хората от “Единна Русия” са България, Унгария, Чехия, Финландия, Монголия, Виетнам, Куба и Венецуела."Да, България отказа, но има ли гаранция, че поради евентуалното сриване на еврозоната или поради вероятното идване на комунистите на власт при следващите избори, няма да погледнем отново на изток? Същото се отнася и за останалите страни, като Чехия вече се опъна на новия договор, предложен от Саркози и Меркел. Куба, Венецуела и Виетнам едва ли ще се включат в този съюз не само защото са далече, но защото са извън предложения от Йоан Павел II план. Така че, зоната Евразия е вече в ход на осъществяване.

Европейски съюз

image

А какво става с ЕС? Явно, точно това, което е планирано. Уж всички се обединиха, но се оказа, че съюзът прилича на кучета и котки, пуснати в една стая. Противоречията станаха явни и се задълбочават, особено след последната криза, когато се разбра, че бедните страни трябва да плащат за разточителството и разхищението на богатите си “домакини”, т.е. на държавите  от западната част на континента, за да не бъдат изхвърлени от ЕС. Това особено е валидно за България и Румъния, които са готови на всичко, само и само да влязат в Шенген. Но по всичко личи, че дори средствата, хвърлени за издръжката на затъващите богати страни в ЕС, няма да спрат разпада на еврозоната, така че накрая бившите съветски сателити ще бъдат изхвърлени като ненужни, за да отидат там, където им е мястото – в съюза Евразия.

    Най-интересно е положението със Северна Африка. На  13.07.2008 г се случи нещо любопитно: всички държави около Средиземно море създадоха нова организация помежду си. Според тогавашно съобщение "На учредяването на  Средиземноморският  съюз трябва да има  най-малко 43 членове: 27-те страни от ЕС, десет страни от южното Средиземноморие - АлжирЕгипет,ИзраелЙорданияЛиванМавританияМарокоСирияТунис иТурция - и палестинската автономна власт, както и АлбанияБоснаи ХерцеговинаМонакоХърватия и Черна гораЛибия е в списъка на поканените." Когато беше основан Средиземноморският съюз, в състава му се включиха страните от северната част на Африка и целият ЕС. Средиземноморският съюз трябваше да обхваща население от 765 милиона души и да се простира от датските брегове на Гренландия до пясъците на Йордания.

Арабски съюз

Обаче целта е обособяването на   Арабски съюз,  който особено след така наречената Арабска пролет е на път да се осъществи. "В Триполи през юни, 2010 г. арабски лидери от Катар, Египет, Либия, Йемен и Ирак се срещнаха на конференция в Триполи. На срещата се обсъди създаването на Арабски съюз между държавите от Лигата на арабските страни", гласи една от информациите. Никак не е изненадващо, че точно по същия начин са посочени границите наСевероафриканската зона в картата на Йоан Павел II.

Дотук имаме пет зони. На картата Китай (вече съществува Югоизточно азиатски съюз) и Япония са самостоятлни държави в своите зони, което добавя още две зони , т.е. може да говорим вече за седем готови области. Зона 4 е също малка - ЮАР, Аватралия и Нова Зеландия и множество малки страни (в Африка Свазиленд и Лесото и в Австралия - Океания).
В 8 и 9-та зона пък хората от одавна са под режими и няма да усетят как са обединени. Така картата я виждаме почти завършена, което е повече от показателно, че вече сме на крачка от Новият Световен ред с Десетте царства. Ето как „десетте царе” от 17 глава на пророчеството ще представляват десетте президенти на десетте съюза. Големите съвпадения между границите на образуващите се зони и картата на папа Йоан Павел II са изключително точни. Така вече бихме разбрали думите, записани в Откровение:

Откр.17:17. Защото Бог вложи в сърцата им желание да изпълнят Неговата воля, като действат единомислено и предадат царската си власт на звяра, докато се сбъднат Божиите думи.

  Ако всичко това се осъществява пред очите ни  е редно да видим истинското значение на думите “те са и десет царе”, защото след образуването на десетте зони следващото е:

Откр.17:13. те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт;

............................

Изумително точно прозрение! Нямаше как да не го споделя с вас! Благодаря на Бога и на скромните Му съработници, че ни открива още истини от Словото Си определено за нас, последното човешко поколение...

 

Колкото времето напредва, толкова повече случващото се вписва в контурите на удивителните Библейски пророчества! Съвсем ясно е, че вече сме в „пръстите на статуята”, а това значи, че в  „ноктите” й ни причакват „десетте царе”, десетте съуправници на звяра!

Някой съмнява ли се още, че Библията не е обикновен сборник от митове и легенди, а едно прорчество-предупреждение за грешното човечество, което все още упорито ходи по греховните си пътища срещу Създателя и не Го търси нито за покаяние, нито за спасение...

п.п. Оцветените думи и дати са активни и отвеждат към съответните доказателствени съобщения и статии.

 по мат.наTimesbg автор estir.bg

Ноември 2013г. Путин, в изпълнение на Програма 21, изреди страните от Евразияската зона на икономическо влияние /№5 от картата/, м/у които Румъниа и България. РФ ще се състои от Русия, Беларус и Казахстан. Държава Украйна просто не съществуваие в речта му. Някой има ли още надежди да спре Програма 21? Пак посочвам - вижте имената на украинските лидери - КУКЛОВОДИТЕ ВИ СЕ ПОДИГРАВАТ В ОЧИТЕ.

. Гласувай:
6
01. dimat - ИНТЕРЕСНО,СЪС СЪВРЕМЕННО "ЗВУЧЕНЕ",
27.04.2014 00:15
но,едва ли има нещо общо с Библията.Имам предвид автентичната Библия,писана преди повече от 2000 години,АКО,ВЪОБЩЕ ИМА ВЕЧЕ ТАКАВА.По-скоро има нещо общо с "Библия" писана,преди 200 години.Явно,тогава са нагласяни нещата в Библията,според това,както са били предначертани от организирания еврейски ционизъм, в чиито ръце са и парите и банките и цялата медийна среда,като се започне от писането на книги тогава(в това число и "автентични "фалшификати) и се стигне до съвременните СМО(средства за масово оглупяване).Нима има трезво мислещи хора,които да вярват,че циркулиращата в наше време "Библия" е автентична?Нима може да се запази нещо автентично,което е минало през многобройни преписвания,даже и те да са били "честни".Само,че,когато става въпрос за преводи на книга ,преводи правени от евреи,предназначени за "гои",можем да си представим,как са манипулирани текстовете,ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ,НАЙ-ВАЖНОТО ВНУШЕНИЕ ЗА "ГОИТЕ",ВНУШЕНИЕТО,ЗА "БОГОИЗБРАНОСТТА" НА ЕВРЕЙСКИЯ НАРОД И НЕГОВАТА "ИСТОРИЧЕСКА МИСИЯ",ДА РЪКОВОДИ СЪДБИНИТЕ НА СВЕТА,МИСИЯ,ПРЕДНАЧЕРТАНА ОТ САМИЯ "ЙЕХОВА".
Така,събития,"предначертани" от Библията(писана не по-рано от преди 200 години),се подкрепят с режисирани събития,за да се получи голямото внушение в истинността и предопределеността им,с цел лесното управление на "тъпите и празноглави гои".

Надявам се че все пак има достатъчно на брой "гои",които са прозряли цялата тази манипулация и ще успеят да противодействат на войнстващия ционизъм.Надявам се.Макар,че засега действителността работи повече за ционизма.
цитирай
2. olivie - Историята продължава
27.04.2014 20:25
На 25.04.т.г. назоваващият се премиер на Украйна Я/ценю/UK премина на галоп през приемната на папата за 2-3 минути за да получи потвърждание за картата, което дипломатично му бе отклонено с пожелание за мир.
цитирай
3. olivie - Историята продължава
27.04.2014 20:27
На 25.04.т.г. назоваващият се премиер на Украйна Я/ценю/UK премина на галоп през приемната на папата за 2-3 минути за да получи потвърждание за картата, което дипломатично му бе отклонено с пожелание за мир.
цитирай
4. olivie - Историята продължава
27.04.2014 20:27
На 25.04.т.г. назоваващият се премиер на Украйна Я/ценю/UK премина на галоп през приемната на папата за 2-3 минути за да получи потвърждание за картата, което дипломатично му бе отклонено с пожелание за мир.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 492008
Постинги: 342
Коментари: 537
Гласове: 896
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930