Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2014 00:43 - Заветът на Д-р Хамер - продължение
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 942 Коментари: 0 Гласове:
1Продължение

За този негов близък обаче ужасът от диагнозата, анатемата "3, максимум 4 месеца живот", фактът да се чувства отлъчен от "официалната медицина" бяха определящи - всичко това го отвеждаше непрекъснато до активиране на конфликта на бежанеца или на съществуването (а следователно и "синдромът" с увеличаване на мозъчните отоци), увеличавайки следователно и цялата симптоматика, която на свой ред го водеше до тягостното състояние да се бори за съществуването си. Тези постоянни рецидиви, както и порочният кръг, където се чувстваше без изход, го доведоха до смъртта през декември 2005 г. (както злополучно беше предсказано: ок. 4 месеца след диагнозата).

 

В последствие този дипломат сподели с нас, че все пак има съмнения относно обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на неговия близък - не изключваше отравяне...

 

През пролетта на 2006 г. осъществи отново контакт с нас и ни говореше за крайната необходимост да се отвори експериментална клиника, в която да се прилага НГМ, защото, казваше, като няма предоставена структура, без клиника, където да се помага на хората съгласно 5-те Биологични закона, по-късно пациентите, имайки усложнения, непрекъснато се тревожат и рецидивират с катастрофални последици.

 

 

 

Обясни ни много добре, че всъщност академичната медицина е стигнала до първоначалната си точка, в улица без изход (достатъчно е да припомним, че на Националния американски онкологичен конгрес през 2005г. бе ясно заявено, че въпреки 200 милиарда долара, инвестирани през последните 30 години за изследвания, смъртността от рак е останала абсолютно непроменена от 1945 г.)

 

Каза ни обаче, че тъй като човечеството не е готово още да получи цялата тази свобода, която НГМ неизбежно ще му донесе, е по-добре, за да се избегне хаоса (...) това да става бавно ... и забележете, без др. Хамер (който с положителност няма да е съгласен да се прави клиника за малцина, без да се бори пламенно, човечеството да може най-накрая да ползва свободно НГМ!)"

 

 

 

През лятото се върна отново, предлагайки ми да взема в свои ръце организацията на тази експериментална клиника и да координирам работата на лекарите, които щяха да практикуват НГМ.

 

Каза ни буквално, че неговите приятели евреи досега са се стремили да държат НГМ изключително за себе си, и имал доказателства, че НГМ се използвала в италианските клиники "в полза на малцина" и че "те" пък, неговата група - тази на "белите ложи", тясно свързани с папата, сега решили да практикуват НГМ и за неевреи, обаче... без др. Хамер. Тъй като с др. Хамер фалитът на сегашната система (Матрицата) щял да бъде неизбежен... В действителност намеренията били този проект да се разработи тихомълком, на тайно място...

 

 

 

Аз му отговорих, че естествено съм на разположение за всичко, ако с това мога да помогна и да подкрепям подобаващо дори и само един пациент, но че ще се чувствам свободен да го направя, само след като "се даде на Цезар Цезаровото", т.е. само след като се направи публично проверка - на официално място с лекари, пациенти, а също и със самия др.Хамер...

 

 

 

От този момент нататък не се обади повече!

 

 

 

Отново се свърза с мен през септември, след като бяхме оповестили международната манифестация в Рим, и ме попита агресивно какво ни е дошло на ум (!) - да се прави манифестация в Рим, щяло да бъде извънредно компроментиращо за проекта за клиниката... За да се изясним по-добре, уговорихме среща и се срещнахме в началото на октомври (октомври 2006, бел. на пр.).

 

Този ден ни съобщи, че той бил повишен в степен от самия папа в "Кавалер на Ордена на Големия кръст", и като условие за нашата невредимост, а също и тази на АЛБА, заплашително претендираше да бъде веднага разтрогната международната манифестация(!), а нашата асоциация АЛБА да бъде поставена "под комисарство" (на нашия въпрос "На кого?", кой според него трябваше да вземе в ръцете си АЛБА, той отговори, натъртвайки, че е само като пример, името на проф. Веронези).

 

Освен това претендираше в следващите 2 години да не се предприемат повече никакви публични инициативи, за да не се безпокои проекта за клиниката...

 

 

 

В този миг "сложихме картите на масата" - поискахме да видим какво точно се раздвижваше. Казахме му, че до този момент само ни е плашил с възможни проекти, без да ни даде никакво доказателство за реално намерение да се осъществи клиника, и че не знаехме дали наистина това не беше само начин да ни спре в намерението ни или пък да ни подтикне да действаме без официалното представяне на откритията на др. Хамер.

 

А той, почервенял от гняв, ни каза: "Чуйте добре! Вие не можете да предявявате никакви претенции! Можете само да ги изпълнявате!

 

 

 

Това са неща, които плашат, др. амер отдавна ни ги повтаряше, но да ги чуеш така, процедени през зъбите, уверявам ви, че за нашата "романтична" визия за света, за справедливостта, за демокрацията и т.н. беше все пак един силен удар. Не знам дали всичко това той ми каза, защото е наистина гран маестро на ложата или е само емисар.

 

Очевидно неговите заплахи не ни спряха и продължихме напред.

 

 

 

На 12 декември (12 декември 2006), 1 година след смъртта на неговия близък, получихме информацията, че той и неговите "приятели" ни подготвяли "шега" (не знаех наистина какви намерения имаше и кои са неговите "приятели"), а също и че др. Хамер (който между другото никога не е имал нищо общо с този пациент) трябвало да плати...

 

 

 

В момента на освобождаването от затвора на др. Хамер, този странен персонаж ни каза нещо любопитно... почти като доказателство за неговата "свръзка" с "висшите сфери на властта": всъщност др. Хамер бе пуснат на 16 февруари 2006 г., но този персонаж знаеше точно, че заповедта за освобождаване от затвора е била подписана на 13 февруари в 13 часа (!). В началото сметнахме, че това твърдение е опит да се насочи вниманието ни към тайнствени твърдения от езотеричен характер (13,13). На 21 декември обаче др. Хамер лично ми потвърди, че заповедта за освобождаване е била действително подписана на 13 февруари 2006 г.

 

 

 

Желаем ви една година на "прозрачност", защото само разбирайки реално какво става на световно ниво, се разбира защо една научна медицина, която може да се докаже за няколко часа от всеки лекар или сериозен учен, медицина, която никога не е опровергавана, е скривана от света в продължение на 25 години! "

 

 

 

4.

ЕЛЕОНОРА БРИЛИЯДОРИ - "ПОБЕДИХ РАКА, БЕЗ ДА СЕ ЛЕКУВАМ"

 

 

 

Новата Германска медицина на др. Хамер и прилагането й в различни страни - историята на известната италианска актриса ЕЛЕОНОРА БРИЛИЯДОРИ в борбата й с рака и осмислянето на теорията за 5-тте биологи4ни закона.

 

 

 

Журналиста: Вие имахте една много сериозна болест...

 

Брилиядори:  Преди 10 години ми казаха, че до 6 месеца ще умра. Тъй като вече бях загубила майка си и баба си, и ги бях видяла как угасват в ужасни страдания, дължащи се на химиотерапията, се убедих, че болничният път е само един от начините да умреш - възможно най-лошия. Затова не предприех никакво лечение, дори и инвазивни изследвания. В една такава екстремна ситуация като тази, която изживявах, считах за абсурдно да се подложа да ме дупчат, режат, отварят... Не съм се подлагала дори на химиотерапия. Не само защото така се предизвиква създаването на нови физически проблеми, но и защото се задействат страхови механизми. След 3 години карциномът, който имах на черния дроб, изчезна - отиде си, когато вирусът на хепатита го метаболизира...

 

Журналиста: Вирусът на хепатита?

 

 

 

Брилиядори: На ниво черен дроб той е симбионтът, който, когато е приключил конфликта, разрешава карцинома на черния дроб. Това техническо обяснение го разбрах по-късно, когато открих теорията на Хамер за туморите. След оздравяването ми наистина започнах своя път на познания по тази тема. Сред системите за самоизлекуване на индивида, които изучавах, НОВАТА ГЕРМАНСКА МЕДИЦИНА ми се струва най-напредналото достижение. Нейният основоположник е др. Reek Geer Hamer, по-известен с историята, случила се в Корсика, когато синът на Хамер беше застрелян с пушка, за което бе обвинен принц Емануеле ди Савоя.

 

Именно в следствие на тази тъжна история, лекарят развива рак на тестисите, а съпругата му - рак на гръдта. Оттам интуицията му го отвежда до революционизиране на самите основи на медицината - Хамер разбира, че канцерогенните механизми имат биологична зависимост.

 

Журналиста: Така според Вас тялото ви оздравяло само от туморите...

 

Брилиядори: Да, когато човек отива за поставяне на диагноза, туморът е вече в процес на самоизлекуване. Лекарите обаче прекъсват естествения процес на лечение и предизвикват метастази, които не са нищо друго освен нови конфликти, дължащи се на самата интервенция.

 

Журналиста: Значи Вие не направихте нищо, за да се лекувате?

 

Бралиядори: Направих много неща, които обаче имаха отношение към моите хранителни предпочитания, поради факта, че си останах в къщи, докато бях зле. Всъщност, има хора, които имат тумор и си живеят много добре. Според Хамер всички естествени терапии имат своето основание да съществуват, затова достатъчно е да гладуваш или да практикуваш хомеопатия, за да разрешиш един проблем. Ако човек е решил да се лекува с "цветове", със "слънчеви води" или с уринотерапия, е все добре. Стига да не се възпрепятстват ествествените процеси, винаги може да се търси собствения път. Туморът тръгва винаги от мозъка, т.е. от скрито изискване и е "конструктивен", следователно не трябва да се страхуваме от него.

 

Журналиста: В заключение, това какво означава?

 

Брилиядори: Понятието за лечение, разбирано според традиционния подход, не помага, защото човек мисли, че оздравяването му зависи от "надбягване с екипировка" - т.е. от лекарствата, които му се дават. Трябва обаче да се разбере, че се оздравява само с интегрирането на биологичните системи: вирусите и бактериите, вместо да се поразяват, трябва да се осмислят в тяхната положителна функция. често, когато има вирус, организмът само се опитва да завърши един "възстановителен" процес - в случая на хепатита при тумор на черния дроб. Ракът не възниква от една полудяла клетка, а е знак за някаква необходимост на даден човек. Ракът задейства механизми, които имат биологична цел. Ако се оставят да завършат процеса, ще обработят конфликта.

 

Туморът, всъщност, се излекува сам в 90 % от случаите.

 

Журналиста: Методът на Хамер практикува ли се в Италия?

 

Брилиядори: Аз, откакто посетих курс за законите на Хамер (5-те биологични закона, бел. на пр.), предназначен за лекари, нямам вече сред приятелите такива, които да умират от рак, защото ги съветвам, без да се правя на доктор (защото не съм такъв) как да се отнасят.

 

Лекарите на Новата медицина вече на лекуват химиотерапизирани хора, защото все пак те рано или късно стигат до смъртта по причина на опустошенията, извършени от болничната медицина.

 

Журналиста: Всичко това законно ли е?

 

Брилиядори: Проблемът е вътре в болницата, където, според мен, трябва да се ходи само за диагностиката. После свободно се взема решение.

 

Откакто познавам връзката душа-тяло не вземам вече лекарства. Здравето ми е по-добро днес, отколкото когато бях на 20 год., и смятам, че го доказах в "Нощ върху леда", където показах класа и на младите момичета."

 

 

 

Инфо - сп."ВИВЕРСАНИ Е БЕЛЛИ", март 2007

 

 

 

5.

Списък на основните конфликти и какво пораждат те. ( по Р.Г. Хамер)

 

 

 

Алергия- специална програма, която протича не на базата на конфликтен шок, а в следствие на „шина”, на която се „качваме” постоянно.

 

Възпаление на  сляпото черво/апендицит

 

Конфликтен шок: грозен, несмилаем гняв

 

Активна фаза на конфликта- карцином на сляпото черво с форма на карфиол

 

Лечебна фаза:  възпаление на сляпото черво.

 

Спукване на апендикса: По време на активната фаза на конфликта  сляпото черво е било закрито от карцинома и затова в лечителната фаза може да се пръсне.

 

Бронхит

 

Съдържание  на конфликтите- страх от обстановката и силен стрес, в зависимост от това, дали пациентът е десничар или левичар и от неговия пол./ виж обяснението под „астма”/

 

Рак на дебелото черво

 

Биологично съдържание на конфликта:  неприятен гняв, който „не можем да преработим”.

 

Активна фаза на конфликта:  компактни, растящи, карфиолообразни   тумори/ адено- карцином/

 

Лечебна фаза: съсирено, некротизирано разграждане на тумора чрез гъби / туморна микоза/, понякога умерени кръвотечения или микобактерии / туберколоза на дебелото черво/

 

Рак на яйчниците:

 

Конфликтен шок:  Загуба чрез смърт или заминаване

 

Активна фаза на конфликта: некроза

 

Лечебна фаза: изпълнена с течност киста, която впоследствие се втвърдява и образува тумора и се разклонява в съседната тъкан с цел ‘изхранване’. След това се капсулова. Операция се налага, само ако пречи механически. Тази  някогашна овариална  киста действа подмладяващо, тъй като произвежда много естроген. Когато се спука изпълнената с течност киста= т. нар. ендометриоза.

 

Мозъчен тумор

 

Това, което се означава като „мозъчен тумор”, е натрупване на съединителна тъкан ( глия) в лечебната фаза след разрешаването на конфликта.

 

Подагра

 

Конфликтен шок: констелация

 

Мъж десничар:

 

1.   конфликт  срив на спортсменската самооценка ( костна остеолиза),

 

2.   конфликт   на бягство /карцином на бъбречното събирално каналче/

 

Пример: Младеж пропуска дузпа при футболен мач/ срив на спортсменската самооценка/.

 

След като  тъкмо е решил този конфликт, баща му му казва: „ Като станеш на 18 години, трябва да се изнесеш от къщи.” /конфликт на бягство/. Тийнейджърът – десничар получава подагра на големия пръст на левия крак.

 

Грип

 

Понятие от официалната медицина. С  „грип” или „грипален ефект” традиционната медицина определя  болестни картини, които отговарят на специален тип, който после бива дефиниран по симптоми. В това число попадат симптоми като хрема, кашлица/ заболявания на лигавиците/, болки в крайниците или обща физическа слабост. Допуска се, че причинителите са вируси.

 

Обяснение според ГНМ на д-р Хамер:

 

Така наречените  грипни явления също трябва да бъдат интерпретирани според 5 те природни закона. Всеки симптом има своето съответствие като ХО в мозъка и причината за него е съответстващият му конфликт. Тъй като традиционната медицина не привежда никаква дефиниция или съответствие на симптоми, е трудно, тук да се направи разграничение. Така например комбинация от решен лек конфликт на срив на спортсменската самооценка/ в лечебната фаза лека левкемия, подути лимфни възли, умора и болки в крайниците/и от един конфликт на смъртен страх, който е бил бързо решен/ в лечебната фаза леко белодробно възпаление/ може да бъде интерпретирана като грип. Грипните явления винаги са лечебната фаза.

 

Инфаркт на сърцето  Ангина пекторис

 

Конфликтен шок: Конфликт на обкръжението, конфликт на загуба на обкръжението/мъж/, сексуален конфликт на „ не ме „желае”/ жена/. Съблюдават се и частичните констелации!

 

Активна фаза на конфликта: бодежи в сърцето, Ангина пекторис

 

Лечебна фаза: ангина пекторис, инфаркт. Особеност: Инфарктът на сърцето бива забелязан едва тогава, когато продължителността на активната фаза на конфликта е повече от 3-4 месеца. Ако продължителността, при средна интензивност, се проточи обаче над 9 месеца, има опасност от смъртен изход на инфаркта.

 

Изкривяване на роговицата

 

Конфликтен шок: изкривено възприятие

 

Пример:  Баща малтретира детето си, детето интегрира това грешно поведение, но не в наблюдението си на личността на бащата. Бащата не може или те бива да бъде виждан такъв, какъвто е в действителност, с всичките негови добри и лоши страни.

 

Активна фаза на конфликта: изкривяване на роговицата

 

Болки в тазобедрената става/ ревматизъм:

 

Конфликтен шок: срив на самооценката  от типа: „не мога да преживея нещо”

 

Активна фаза на конфликта: костни остеолизи

 

Лечебна фаза: рекалцифициране, болки в тазобедрената става/ възпаление и разтягане на костната ципа/, левкемия, ревматизъм на ставите /  в традиционната медицина= често артрит/

 

Хемороиди

 

Лечебна фаза на карцином на ректума. Ако се налага, се прилагат мерки за спадане на отока, иначе минават без проблеми от само себе си.

 

Херпес

 

Конфликт на раздяла /нежелание или съответно горещо желание за раздяла/

 

(нежелание за докосване, погнуса)

 

Рак на ларинкса

 

Страх от обстановката /средата/ или силна уплаха (според корелацията ляво/дясно и пола)

 

Рак на костите

 

Конфликтен шок: срив на самооценката , (виж как се подразделят, напр.  коляно, гръб и др.)

 

Пример:  активна фаза на конфликта: костни остеолизи в тази зона, анемия

 

Лечебна фаза: възпаление и разтягане на костната ципа, болки, рекалцифициране, левкемия, ревматизъм на ставите ( при традиционната медицина често = артрит)

 

Рекалцифицирането съответства на  диагнозата от традиционата медицина : остеосарком

 

Разширени вени:

 

Конфликтен шок: срив на самооценката, вени на краката = конфликт „буца на крака”

 

Пример:  След раждането майката винаги е с детето и го възприема като „буца на крака” /разширени вени на краката/

 

Активна фаза на конфликта:  свиващи  се вени, разширени вени.

 

Стават видими при множество конфликтни рецидиви/ некрози на кръвоносните съдове/

 

Лечебна фаза: разширяване, удебеляване на вените, т. нар. варикози

 

Възпаление на вените (= оздравяване на повредената стена на вената)

 

Левкемия:

 

Левкемията  е лечебна фаза на срив на самооценката, лечебна фаза на т. нар. рак на костите. Левкемията евентуално може да причини силна мозъчна симптоматика /голям оток  на ОХ (огнище на Хамер)/ . Моля, за по-сигурно се ориентирайте към лечение по правилата на ГНМ.

 

Конфликтен шок: срив на самооценката/ виж по съответното разпределяне , напр. колянна става, гръб и т.н./

 

Пример:

 

Активна фаза на конфликта: костни остеолизи в тази област, анемия

 

Лечебна фаза: Оток и разтягане на костната ципа, болки, рекалцифициране, левкемия, ревматизъм на ставите / според традиционна медицина= артрит/

 

Рак на белите дробове

 

Конфликтен шок: Конфликт : страх от смъртта

 

Пример: Поставяне на диагноза за „ смъртоноста болест” от лекаря

 

Активна фаза на конфликта: тумори в белите дробове,  окръглена сянка на белите дробове
Гласувай:
1
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 437424
Постинги: 321
Коментари: 499
Гласове: 838
Календар
«  Януари, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031