Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2014 11:26 - Хомеопатията е криво разбрана "масонерия". Постинг - коментар на друг постинг.
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1440 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 25.08.2014 11:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          Нормалните лекарства действали отвън на вътре, а хомеопатичните от вътре на вън /няма да сторя греха и да ги нарека лекарства обаче/ Със същия ефект можете да употребявате плацебо /поне няма да знаете, ако аптекарят Ви обърка рецептата и тя пак ще Ви "излекува" - до следващия път, "до границата", след която няма да може/ Просто узаконена шарлатания, почиваща на внушаемостта/хипнозата които могат да лекуват само със слово - и то доказано. За повече ефект може да правите и заклинателни движения над шишенце със "светена вода" /църковният принос по въпроса - не движенията а водата/ Естествено, както и преди писах, всичко опира до вярата в целебния ефект. Обаче, ако Бог Ви е изпратил болестта, защо мислите, че може да го излъжете, не знам. От това следва изводът, че истински вярващите хора не могат да използват хомеопатия, като конкурент на вярата си. Това не се отнася за вярващите сатанисти /е, то само по принцип/ и измислените масони на новите времена. Хомеопатията НЯМА древни корени, но на нея се дължи натрупването на богатството на Рокфелер, успял с "лечението" на рака  с нефтени продукти, които сами по себе си са канцерогени. Тук някъде скоро имаше статия за лечение с вода, което почива на същия принцип.
             И накрая най - важното: В психиатрията податливостта към хипноза в различните хора е различна. Ако отидете на консултация за определяне степента Ви на внушаемост и Ви кажат, че трудно се поддавате на хипноза въобще не опитвайте хомеопатия - Вие и без това сте здрав човек и никой не би могъл да Ви внуши болестни симптоми. И обратно, ако сте податлив на хипноза, което се задълбочава след всеки сеанс, то Вие можете спокойно да се лекувате и със светена вода, която доколкото знам е безплатна, а да не говорим и че болестните симптоми най - вероятно са Ви внушени от "зли очи". Поне няма да олеквате в джоба и ако сте преминали "границата", ще отидете по - своевременно на лекар, без риск за религиозните Ви вярвания. Както виждате въпросът за хомеопатията е ако не окултен то повече философски.
              Особено положение по въпроса заемат занимаващите се с автотренинг. Те от една страна са хем трудно внушаеми, хем силно автовнушаеми. За влияние на това върху здравето им има значение отношението им към религията. Ако приемат Бог еднакво , както извън, така и вътре в себе си то те ще признават само традиционната медицина и ще бъдат устойчиви на външни внушения. В този смисъл вярата в Бог е въпрос на личен избор. Както между впрочем и вярата в хомеопатията, което се опитваме да докажем.



Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 842936
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031