Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2014 14:55 - Приказка за истината 2-а част на Честността е най – добрата политика
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1183 Коментари: 1 Гласове:
-1



      Можех спокойно да сложа и заглавие Теория на анти конспирацията,  не защото истината изключва конспирацията, а защото ако всички действаме открито и честно, то конспирация просто няма. Друга потвърждаваща горното логическа аксиома е, че ако екстраполираме теория на конспирацията напред във времето ще видим, че тя е прекалено абсурдна за да бъде вярна и прекалено бавна, ако е предопределена. Вярвам, че всички ще се обединим и около твърдението, че доброто, като нравствена категория не съществува в отсъствие на сравнителна величина-антипод, каквато е злото, както и обратното. Или с други думи, за да изглежда една идея добра, то тя се нуждае от тъмна страна, често пъти добавяна в движение, които някои обединяват в теория на конспирацията. Било имало пъклен план за ограничаване на човешката популация и отново тиражирана теорията на Малтус за начало на 3-а световна война, предсказана в Библията и т.н. Е, хубаво, ама излиза, че в Корана не е предсказана. Значи ли това, че можем да я измислим и „внесем” отвън? Разбира се че не, както не може да има износ на революции и наливане на акъл в главата с фуния. И тъй като тези намерения са лоши в своята същност, то трябва да ги вкараме в теория на антиконспирацията за баланс. Или имаме обратния процес – да облечем действия, произлизащи от теорията на конспирацията и нелогични от гледна точка на истината, в благородни одежди. Не се получава, нали. Точно толкова, колкото и ако беше обратно. С една дума истината не е простила на никого, който се опитва да я манипулира. И ако използваме този подход, ще се убедим, че цялата теория на конспирацията обслужва единствено цели на кукловодите-манипулатори, които целят да си осигурят безметежно съществуване на наш гръб.

       Какво е новият световен ред /НСР/ от гледна точка на Теория на антиконспирацията? Ами това е точно екстраполирана конспирация в наше време с цел зомбиране и властване. Защото: Кой се страхува от приказки за деца в нощта на Хелоуин, описани в предсказаното в Библията за звяра, числото 666, белега на челото и т.н.? Естествено, че този, който има какво да крие, сивата икономика, далаверите, контрабандата, наркотиците и всичко забрано със закон. Кое е по – добро и смело от това човек честно да застане зад всяка своя постъпка, или покупка, като това се регистрира от „звяра”, или да направи нещо недостойно и после с изповед да „изчисти” съвестта си? И всичко това облечено в противосатанински вопли /само че кой ги надава е спорно, нали?/ Единственият верен извод от описаната история е, че една положителна идея е трябвало да се анатемоса, защото е опасна за властимащите. И много се лъжете, че чипирането ще бъде въведено масово и скоро, защото няма и не може да има компютър, който би постъпил нелогично, или по двоен стандарт. Така че, точно тези които трябва да създадат НСР не само нямат никаква полза от него, но и той ще ги унищожи. Истината винаги побеждава!

      Всички измислени конфликти като този с ИДИЛ /да, ама идейният вожд бил неоткриваем?/ Има ебола, но не сме толкова късопаметни за да забравим, че СПИН се появи след ваксинациите против вариола, провеждани от СЗО /дори огнищата на поява съвпадаха с центровете за ваксинация!/ Папата обяви началото на ІІІ-а СВ с множество малки конфликти, но „забрави”, че според предсказаното в Библията той не съществува, а войната би трябвало да избухне след последния папа, който абдикира от папския престол /но си е още жив де/ Цялата ситуация може да се обясни с две думи: Теорията на конспирацията казва, ама не пише кой ще го направи. Единствено май Путин действа от името на истината, колкото и на някои да не им се иска да го признаят, точно защото изчаква, и НЕ ИСКА  да направи това към което го подтикват. В същото време използва ситуацията да укрепи властта си и превъоръжи армията. Има външни сходства и с поведението на Искров към КТБ, но това само показва зависимостта му от определени кръгове, които са му дали нареждания, които той се страхува да изпълни и за това изпълнява частично. /като балансиращ акробат на въже/

         Все пак за любителите на конспиративната теория, за да не ми пишат минуси, съм длъжен да приведа и доказателства от изтъкнати учени, че тя наистина е вярна. Такова е 21-томното изследване на човешката история от акад. Фоменко и акад. Носовски, подчинено на сравнителен анализ с астрономически събития. Според това изследване в земна история са изкуствено вкарани едни 1000 години, които след това изпълнени с измислици и лакърдии от хора с неизвестни, но подчинени на конспиративната теория цели. /някой де е доказал, че дяволът им е диктувал какво да пишат?/ От тези дописани 1000 години следва пък, че събитията които някои очакват, просто не им е времето да случат. Така, че както казва Севрюкова, следват 1000 години мир. И да треперят хората отрекли се от истината, защото ще трябва да отговарят за действията си пред народа.

         Е, хайде стига, че ще замязам на Минчомин и откритието му за топлата вода /дух, душа, Его, Аз и т.н./ Ако се замислите и видите нещата от този ъгъл, то моята цел е изпълнена. Всеки да почне да дава всичко от себе си в сферата, в която работи, за да можем да се измъкнем от батака, в който някои ни вкараха /ще го повърнат, вервайте/.

  



Гласувай:
1



1. olivie - Една мисъл на Босия с мой коментар, която искам да запазя.
26.10.2014 17:53
"Г-н Президент, така както сте я подкарали, ще дойде време, когато властта ще се търкаля по земята и никой няма да иска да я вземе". Е, това време дойде. А народа глухо и страшно мълчи /вече 51% от имащите право на глас, без да броим фантомите на ГРАО/ Я сметнете дали има 1млн гласували за "партията, спечелила изборите? Така че стабилността на правителството и държавата отдавна вече не зависи от политиците, а от улицата. И протестите с/у Орешарски ще им се видят като майска монифестация. Като във вица, дето султана хванал вяра за положението на народа не по псувните, а когато взели да пият и за нищо да не мислят... Да чухте някаква стратегическа набелязана цел от партийните ядра за подобряване състоянието на малкия човек /защото наченките на средна класа бяха ликвидирани бавно и системно от всички правителства на прехода/ Време е да се дири сметка за демографската криза, граничеща с геноцид. И ако това не направят именувашите се патриотични формации остава вече единствено сопата. Който вземе властта трябва да преразгледа всички грабителски договори и концесии, да осъди сключилите ги и тогава с получените пари да засвидетелства евроатлантическа ориентация, но не чрез фирмата на Шаламанов, а директно със страните производители. И така едно по едно от главата до краката, а не обратно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 842984
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031