Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2014 17:06 - Отворено писмо до модовете в блог.бг
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1882 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Уважаеми модове,
      Искам да Ви информирам, че въобще не ми пука, че редовно крадете от броя на посещенията в блога ми. В началото бяха 8/час, стигнаха 40, сега след 24 часа са 38 и .... така става и с една моя обява в базар.бг.  Все пак това е територия, която ми отдавате под наем и е нормално да си вземате пая от такива като мене, като "пренасочвате" броя на посещенията към сайтове, за които Ви плащат, а сами не могат да си осигурят посещения и интерес от блогърите. Аз съм тук не толкова да печеля поддръжници, колкото да обогатя начина на мислене за тези за които това представлява интерес, но и най - вече да си създам база данни от постове и статии, които ми харесват и които искам да запазя /и то публично - да не се налага да мислите сложни шпионски програми за проникване в защитен с парола компютър, който един ден умира заедно със собственика си/. Пак повтарям ЧЕСТНОСТТА Е НАЙ - ДОБРАТА ПОЛИТИКА, а "НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ" 



Гласувай:
7



1. lidislidis - Подкрепям писмото ти
25.10.2014 18:41
Крадат прочита, материали и печелят с тях. Пресен е случаят с моята статия за Путин и статоетката му, която пуснаха в днес.бг и прибраха хонорара, система е...Жалки и нещастни бандити крадци обслужват тези сайтове с кражби . За да не се хване кражбата им слагат безпричинни банове на блогерите...Това могът, като не знаят английски и сами да си правят превод, нямат техническата грамотност и не си плащат новините от първоизточника, крадат и мародерстват по мутренски потребителите на блога.
цитирай
2. olivie - Все пак да не се отплесваме от главното, фармулирано от Босия:
26.10.2014 17:45
"Г-н Президент, така както сте я подкарали, ще дойде време, когато властта ще се търкаля по земята и никой няма да иска да я вземе". Е, това време дойде. А народа глухо и страшно мълчи /вече 51% от имащите право на глас, без да броим фантомите на ГРАО/ Я сметнете дали има 1млн гласували за "партията, спечелила изборите? Така че стабилността на правителството и държавата отдавна вече не зависи от политиците, а от улицата. И протестите с/у Орешарски ще им се видят като майска монифестация. Като във вица, дето султана хванал вяра за положението на народа не по псувните, а когато взели да пият и за нищо да не мислят... Да чухте някаква стратегическа набелязана цел от партийните ядра за подобряване състоянието на малкия човек /защото наченките на средна класа бяха ликвидирани бавно и системно от всички правителства на прехода/ Време е да се дири сметка за демографската криза, граничеща с геноцид. И ако това не направят именувашите се патриотични формации остава вече единствено сопата. Който вземе властта трябва да преразгледа всички грабителски договори и концесии, да осъди сключилите ги и тогава с получените пари да засвидетелства евроатлантическа ориентация, но не чрез фирмата на Шаламанов, а директно със страните производители. И така едно по едно от главата до краката, а не обратно.
цитирай
3. lidislidis - Аз не зная български , е и...крадло долна! Когато научиш някой чужд език перфект, и не един, ще ме редактираш!
26.10.2014 18:07
анонимен написа:
могАт, а не могът, статУетка, а не статоетка. първо български език, след това чужди езици, лидис!

Не си ли чувала, че език се забравя, когато не го практикуваш в говоряща и писмена среда 23 години?!! Пробвай се другаде селска даскалице граматичко! Не при мен! Ясно?? С мен ще говориш, когато научиш фински, руски, английски перфект! Не простей, крадло с граматиката си...смешна си! Цигански националистки граматички крадли не вървят пред мен, анонимна крадло!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 847782
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930