Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2015 12:00 - До какво води борбата с предсказанията? До тяхната реализация, разбира се.
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1755 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         Преките ефекти от борбата са превантивни действия против предсказаното, създаване на конспиративна теория, тълкувана по различен начин и като краен ефект -  хора, заставащи от тъмната страна на конспирацията и обединени в структури с неясни цели, наследници на отмрели идеали, които по липса на нови, в края на краищата работят по сбъдване на предсказанията в човеконенавистната им част. Ако липсва някой от изброените елементи, то предсказанието не се случва. Лошото е, че по този начин е съмнително да се случат добрите неща, само защото са предсказани, а няма кой да работи за сбъдването им.

        1934г. излезе на български книжка с предсказания на Мишел дьо Нострадам, където се предсказваше, че градът от метал и стъкло, ще бъде унищожен от летящи метални птици. Бяхме свидетели на събитията от 11.09. с кулите близнаци в Ню Йорк. В същото предсказание се твърдеше и че металните птици скоро след това ще престанат да летят. Ако е имал предвид недостиг на гориво, то не е бил далеч от истината, макар и не назована. В същата книжка се говореше и за армията на Антихриста, която напада Европа, унищожава Рим /папата преди това е избягал от Ватикана/ и стига до Македония, където бива спряна от силите на доброто.

          Нека видим как работи уводният шаблон в тези предсказания. Факт е, че никъде те не са тиражирани от комунистическата власт, а и след това, дори и след сриването на кулите близнаци /може да се предположи че това е така, защото са били изпълнени от тъмните сили на конспиративните структури/ Събитията преди това, повлияни от библейските предсказания и сюжети към края на 20 век, очакващи края на света и идването на Антихриста, отчитаха край на запасите от нефт към 2034г. Пряко следствие от привършването на нефта и края на нефтодолара би бил огромен голодомор за всички арабски страни, които както е известно, освен нефт и пясък, не разполагат с нищо друго и лесно би било да тръгнат като скакалци на поход към богатата Европа. За да не се стигне до изпълнението на второто Нострадамово пророчество започва ликвидация на режимите, които биха могли да излъчат бъдещия Антихрист и моделиране на всички страни от региона чрез вълна от Арабска пролет, още преди да е обявен краят на запасите от нефт и обявен военния поход /възможно дори да е на религиозна основа, прикриваща гладната му същност/. Това води до милионна миграционна вълна, гладен поход, какъвто още не сме виждали и в края на краищата до сбъдване на предсказанието.

            Къде сме ние? Ами на пътя на вълната, докато не се спре в Македония. А и тук е предсказанието на Севрюкова, за откъсването на югоизточната част от България. Ако питата обаче ДАНС, ще ви кажат, че това е конспирация, защото така им е удобно, като  на всичкото отгоре е и истина. А за преките им задължения по опазване териториалната цялост на страната ни просто временно ще забравят. Как няма да забравят, като президентът ни ходи на тайни обредни вечери с мюфтийството, а забравя да поздрави православните християни с Велик ден?  Ние не сме забравили и масовите продажби на българска земя в Турция от подставени от юдомасонските организации лица по време на предното управление на ГЕРБ. Не сме забравили и дадените стимули за религиозен поход – мощите на Св. Йоан Предтеча с генетично доказан произход, след кражбата и подлагането на анализ на парче от реброто му. Та значи: повечето земеделски земи от Ямболска област са продадени, а държавните в Странджа Сакар, човекът наричащ се наш президент, ще продаде, както предлагаше на израелците за 1$. И се очертава една граница на „предадените територии”, в които дори Уорлик си купи имот – бившия на Ж. Ганчев. Навремето и Русия участваше в това разпределение, сега вече не. Като пряко следствие на това е стопиране евентуалното разширение на Турция на север, за сметка на запад, отвъд р. Марица. На север стана вече възможно изграждането на отсечката на магистрала Тракия м/у Ст. Загора и Бургас. Последното говори и че вероятно и Бургас няма да бъде предаден но и че ще живне проектът Бургас – Александруполис. Зоната може да обхване и териториите на запад с предимно турско говорящо българско население, но вероятно след референдум. Там вероятно всичко ще свърши до Родопа планина. Те затова и султана на Оман не го огря със скоростния път до Русе – даже вече и не пита какво става, след като изгориха КТБ /а може би и за това? Кой знае/ Така че и това предсказание ще се сбъдне не без участието на юдомасонската мафия, която заради собствената си сигурност унищожи българската армия, оплете се със силовите структури и се подсигури /уж срещу Русия/ с американска окупация.

           Можем само да се радваме, че предсказанията в „Откровение” на Библията са достатъчно мъгляви, за да не могат да активират „творческите” сили на човекомразците, както например стелите в Джорджия. Това изключение също потвърждава правилото – защото мъгляво предсказание, мъгляво изпълнение. Какво е направено: Баркод към Звяра в Брюксел, започващ с 666, чипове в кредитните карти, нашето ЕГН преди това и…. заповядай дзверо, ку моиш изяж ма. Бля, бля, бля.

 




Гласувай:
3



1. olivie - Яааа, май и аз съм станал пророк вече
24.04.2015 12:40
http://www.cross.bg/evropa-naselenie-italiya-1462443.html#axzz3Y27MWCtc
цитирай
2. olivie - Е, това на нищо не прилича.
24.04.2015 15:55
Преди 15 мин си гледам поста - 57 прочита с 11 плюса, сега отварям - 31 прочита с 2 плюса. На кого ги дадохте бе продажници? Кой ви звънна и ви заплаши? Няма нито една измислена дума в това, което съм написал и авторски права не дължа никому.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 843083
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031