Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2015 12:07 - Да се помолим за Симеон, Бойко, Росен, Цветан, Радан, Сотир, братя Галеви, братя Маргини, братя ТИМ… 04 Май 2015 | 10:23 Прочетено2134 /КРОСС/Сторих грях, ясно
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 2651 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Да се помолим за Симеон, Бойко, Росен, Цветан, Радан, Сотир, братя Галеви, братя Маргини, братя ТИМ… image

04 Май 2015 | 10:23

Прочетено

2134

  image    

/КРОСС/Сторих грях, ясно какъв, и влязох в църквата да се помоля на Господа за опрощение. На вратата ме спря облечено в черно дебеловрато Божие създание. На врата му на златна верига се полюшваше огромен златен кръст, а от колана стърчеше позлатената дръжка на пистолет Макаров.

- Ти по какъв въпрос? - насочи срещу мене кръст създанието.

- Бих искал да се помоля - смънках.

- На кого? - изду шия вратът.

Вдигнах пръст към небето.

- Ето ти тук един списък, да не пропуснеш някой - рече Дяволът и намести пищова си.

Купих свещ като за голям грях и застанах пред иконата на Христос. И б да промълвя „Господи, Иисусе Христе", една тежка ръка се стовари върху рамото ми.

- Списъчето, списъчето! - процеди през зъби ръката. - И на колене!

Молитвата

Паднах на колене от само себе си, сложих списъка върху иконата и зачетох:

"Съгласно Решение на Светия синод от 29.04.2015 г. молимся о благочестивом и христолюбивом царе болгарстем Симеоне; и за неговия ангел-охранител, два пъти министър-председател Бойко Борисов; и за неговия ангел-охранител Цветан Цветанов; и за неговия ангел-охранител Сотир Цацаров; и за неговия ангел-хранител Делян Пеевски; и за неговия ангел-хранител Ахмед Доган; и за неговия ангел-хранител Цветан Василев; и за неговия ангел-охранител и хранител Кой. И за тези, които им стоят от дясната страна: Росен Плевнелиев, Цецка Цачева и Румяна Бъчварова; и за тези, които им стоят от лявата страна: Радан Кънев, Валери Симеонов и Георги Първанов; и за тези, които ги славят по света и у нас: Вежди Рашидов, Божидар Димитров, Петко Бочаров, Тошо Тошев, Валерия Велева, Венелина Гочева, Славка Бозукова; и за тези, които им вършат великите тайнства: братя Галеви, братя Маргини, братя Тим, брат Брендо, брат Маджо, брат Баретата, брат Митьо Очите, брат Бисеров, брат Бисер Петното; и за тези, които им продадоха душите си: Волен Сидеров, Яне Янев, Николай Бареков; и накрая за народа български."

Господи, Иисусе Христе, Сине Божий, помилуй мене грешния, че влязох да ти се помоля в българската църква!

„Господи, Иисусе Христе..." - Иван Кулеков , dw.de

 



Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/negoviya-bratya-brat-1463819.html#ixzz3Z9usEqEJ



Гласувай:
6



1. chen - И на този старческата деменция не му ...
04.05.2015 12:40
И на този старческата деменция не му е простила....
цитирай
2. zaw12929 - Има нещо грозно, да продължаваме да ...
05.05.2015 09:53
Има нещо грозно, да продължаваме да хулим църквата по комунистически. Да и пречим да реши задачата си да приобщава хората, да преодолее наследения атеизъм, липсата на вероучение в образователната система...
Имаме винаги задължението да мислим и ако не разбираме нещо да не го отричаме, а още по вече ... тези са управниците ни и с тях църквата ще решава актуалните си проблеми, а не с Иван Кулеков...
цитирай
3. olivie - Да,ама не
06.05.2015 08:02
Кулеков не осмива църквата, а статуквото. Аз никога не съм го харесвал като комик, но този път е актуално точен, за разлика от клакьора-теолог. Споменаването на царя в молитвите може и да отпадне, но това няма да върне дадения му орден на плевнята-президент, олицетворяващ новата трактовка на "цар и генерал", която звучи съвременно като "цар и охранител-генерал".
цитирай
4. zaw12929 - КУЛЕКОВ, КАТО ВИ ВИДЯ ПРИ СЛАВИ- ...
04.06.2015 20:18
КУЛЕКОВ, КАТО ВИ ВИДЯ ПРИ СЛАВИ- МИНАВАМ НА ДРУГ КАНАЛ. И там и в този материал се проявявате като разрушител на българската демокрация в която изразяват идеите си и леви и десни и.. вярващи. С такава злоба към църквата се отнесоха СДС, защото САЩ искат унищожаване на православието и СДС започнаха с Фори ветулката, Двата синода… , а не се намери някой да обедини за българската кауза, култура , да защити българщината, да приеме друго мислещите.
Тук сте обрисували точно по комунистически служителя на църквата, за да настроите хората срещу църквата, Това, че един е дебел друг- слаб не е атестат за ума и добрината. Сигурно и не знаете да се прекръстите. А тъпотии ръсите не сте прокурор а културен деец и отрицанието не ви прилича. . Църковните служители никога, никому не отказват църковна услуга. Те ще помогнат да погребете близките си или щастлив ритуал. Те са без гарантиран доход заради откровения натиск срещу българската църква , а загива ли църквата и народ и държава загиват- бавно и сигурно, защото си имаме комунистическа тъпа интелигенция. От десетина години наблюдавам с тревога и вашите изяви на омраза. Имитирате Волен, не съм атакист, но един ден портретът му ще стои редом до Ботев и Левски, защото показва, че са ни превърнали в колония. Защото застава зад българските интереси. Затова е заплаха за грабителите на България, които ни държат в най голяма бедност. Жал ми е за Вас!!!
Няма да ме разберете, затова стигнахме до тук
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 842851
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031