Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2015 12:22 - Приказка за лека нощ
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1473 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 14.09.2015 12:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Хибридната война срещу….българите

      Всички доказателства за това са косвени, тъй като истинските артефакти отдавна са унищожени от силите стоящи зад т.н. световно еврейство. Историята е пренаписана по угоден за тези сили начин, така че да бъде забравено миналото величие на богоизбрания народ – българите. Нещо повече, така имат претенции да се наричат унищожителите. Теорията на конспирацията обаче е жива и тя събира все повече аргументи, макар и косвени за горното съждение. И така нека Ви разкажа една приказка:

      Имало едно време ЕДИН многоброен народ, толкова многоброен, че всички песъчинки от пустинята Сахара били по – малко на брой /Херодот?/ Пътеводната звезда на тоя народ бил ….Млечният път /Ванга/. Изкусни инженери – строители, създаващи градове и иригационни системи далеч преди римляните да имат бани и централна канализация, ювелири бижутери разполагащи с техника, с която и днес колегите им не разполагат, те създали шедьоври на златарското изкуство като Варненското златно съкровище по време, преди Ноевият потоп, когато измислената Елада още не била изфабрикувана. Редно е да се върнем и още по – назад, разглеждайки златните фигурки с динозаври, изобразени като домашни животни на които не се дава полагащата му се гласност, за огромните антични градове на руска земя, принадлежали на Българската държава, които целенасочено не биват изследвани, за да не нарушат измислената световна история, но нека бъдем умерени дори и в приказките, за да не заприличаме на македонски историци /историята на които също е създадена чрез доведена до абсурд истина, точно с цел нейното осмиване, също като и цялата история на Македония, която е инженерно „постижение” на Сталин с цел убийство на истината /част от хибридната война/. Великият и многоброен български народ в началото след поредния потоп и загиването на Варненската цивилизация се разделил на отделни племена, за да не ги оприличат в бъдеще с ислямска държава, за разлика от която  се наричали ИДЕЛ, а не ИДИЛ. Последното обаче е едно от косвените доказателства за водената хибридна война срещу народа на Орфей. По подобие на Хитлер и германските фашисти-евреи измислили мита за Холокоста с цел размахване знамето на анти-антисемитизма и защита на „богоизбрания народ”, те в същото време се стремили да очернят /дали са успели историята един ден ще каже/ свастиката и името арийци, от което произлиза името българи. Последните били наречени траки, а тези които живеели в днешна Гърция, пеласги. Орфей бил представен за черен муртап, издънка на Данайското племе, което след време ще бъде припознато за изгубените племена, които записали като „елини”. Съответно и произведенията на пеласгите били представени като елинистични.

          Естествено на такива крупни кражби на история и идентичност в миналото, без религиозна окраска нямало как да се случат. За това и била създадена „гръцката” митология в която има доста крадено и от вярванията на древните българи, още преди историята да преиначи тези вярвания успоредно с лъжливия тюркски произход. Успоредно с развитието на обществото и с идеята за узурпиране на ЦЯЛАТА световна история срещу народа-баща на всички народи била създадена алтернатива „с огън и меч” , а там, където това не било възможно, по Демографски, се повела хибридна война а ла Митов-Оруел. Лечителското изкуство и Заветът на Орфей, КИВОТЪТ на който се намира в музея в Плевен избуяли в нова религия – християнство, създадена от тези на които не им било достатъчно разпъването на Христос, ами създали и исляма като противовес, от който винаги и всякога извличали полза за себе си. В същото време те си имали религия, която им разрешавала всичко, но ТАЙНО. Апологетите на лъжата привлекли на своя страна и елита на интелигенцията от двете страни с прост трик, който в противовес на френската поговорка, че „бащата винаги е неизвестен”, поставя в центъра на събитията по продължаване на рода МАЙКАТА. Бащите за това правели секс между себеподобни по пол и само за продължаване на рода с жени. Била създадена противоестествена група хора, обединена не по генетичен, а по религиозен признак, наричаща себе си народ, но не представляващи нищо повече от мафия, имаща за цел световна диктатура. Гойската маса трябвало периодично да бъде съкращавана с цел по – лесно властване. Е, ако загине и някой свой, то то е за общото благо. На това му викам примитивен ДЖИХАДИЗЪМ и един от начините за водене на хибридна война. Кулите-близнаци и малайзийските боинги-близнаци са доказателство за това. И не е важното, че някой ще каже, че Ленин, Сталин, Путин, или Обама води хибридана война – важно е гойското стадо да не разбира, че независимо от коя страна на барикадата се намира е винаги губещо. Който не е станал вълк, като приеме правилната религия, си е останал овца.

            Българска поговорка гласи че „на лъжата краката са къси”, Ванга казваше, че „земята ще се отвори и всички ще разберат кои са били българите”. Което и ще се случи на 28 т.м. Вълните Х, които ще ударят земята ще активират кодираната в ДНК на богоизбрания народ промяна, да поведе другите народи в света на светлината.

             Лека нощ и АМИН



Гласувай:
2



1. kvg55 - Хубаво ще е написаното от вас да не ...
14.09.2015 21:21
Хубаво ще е написаното от вас да не остане само приказка,
а народът ни да се въздигне, иначе ще изчезнем.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 843157
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031