Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2015 11:20 - За бежанците, по пътя на логиката:
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1445 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 17.09.2015 09:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
       Искам да попитам риторично братята блогъри:

      Има ли професия политик? Според мене няма, както няма и „политическа класа”. Нали сме демократично общество….А който твърди, че има нека ми покаже къде се учи и специализира.

      А има ли професия национален предател? Е, тук отговорът е нееднозначен и зависи от отговора на първия въпрос. А формално погледнато, по пътя на логиката е редно двете понятия да са еднакво случващи се. Тъй като обаче понятие национален политик не е оксиморон, за последния се използват определения като диктатор, антисемит и т.н. термини от до хибридната война ера.

      Изводи:

1.    Който твърди, че принадлежи към политическата класа, която по същество е интернационална, комунистическа в ляво или неолиберална в дясно е национален предател априори. Той в момента е евродупедат./сещате се/

2.    Който твърди, че има професия политик, или има фалшива диплома, или мисли, че може да си купи такава, не е наред с ума по рождение.

3.    Който твърди, че е хуманист, глобалист, неолиберал, или комунист, то той задължително е и национален предател.

Как мислите дали може да се въведе този елементарен тест за попълване още преди дупедатите да се закълнат? Тъй като още с акта на произнасянето на клетвата, те я нарушават и това ги прави и клетвопрестъпници.

 Има ли емигранти, мигранти и бежанци? Според мене НЕ, защото това са ОРГАНИЗИРАНИ групи млади мъже, а не семейства, които явно някой насочва с точно определена цел – Германия. Много ме сърби езикът, като проследявам предшестващите събития да нарека ставащото „отмъщението на Ципрас”, с намек, че данайците имат пръст в тая работа, след като ги припознаха за едно от загубените племена и плащат лихвата на германските заемо/дупе/давци. По този начин отговарям и на въпроса, защо въпреки всички покани от Сталинка, Кунева, Бойко и т.н. горните субекти не се насочват към отворените ни обятия. Тук явно кукловодите не са предвидили мостовият заем даден от ББ, който прехвърли субектите направо в Сърбия, без да дестабилизира Гърция в нужната степен. Е, всяко правило си има и изключения – като това сирийско семейство/по НОВА ТВ/ на 1-ия учебен ден с 3-те си деца. Сега всички Прокопиеви медии, ще го  подхванат в хор, само гледайте.   ДАЛИ ТЕЗИ КУХИ ЛЕЙКИ В ЕС ЩЕ СЕ СЕТЯТ, ЧЕ НЕ 3 МИЛИАРДА, А 300 ПОНЕ ИЗСИПАНИ В ГЪРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ СА ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ НА БЕЖАНСКАТА КРИЗА? И че ако искат ЕС, то е редно стандарта в целия да е ЕДНАКЪВ?  




Гласувай:
5



1. zaw12929 - Едни казват „отмъщението на Цип...
22.09.2015 05:44
Едни казват „отмъщението на Ципрас”, други- „отмъщението на Путин” , а то е мероприятие на САЩ да разрушават всичко, което им пречи да владеят да управляват да изсмукват печалби
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 847606
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930