Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2015 12:43 - За бежанците, по пътя на логиката 2
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1231 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 29.09.2015 16:26


 http://grigorsimov.blog.bg/politika/2015/09/28/kakvi-sa-planovete-na-noviia-svetoven-red-v-blizko-bydeshte-.1395037
Понеже вече съдадохме електронното управление и "електронния концлагер" /хайде бе/ сега е наред да се атакува религията, създала идеята за чипирането на стадото. Просто за сетен път се акцентира върху нeправилния въпрос. А правилният е: С какво пречи Християнството на НСР? Отговорът е: с нищо, "вълната му пречи". Защо нищо не стана с чипирането? Ами защото чипирането най - вече пречи на далавераджиите, на които е възложено да въведат електронното управление. /да бе, да изкарат бакиите си на показ и да плащат данъци? - НИКОГА/ А тогава как да сбъднем пророчеството от Библията? Аха, дай да атакуваме Хритиянството и да обвиним библията че е виновна. Резултатът вярвайте, ще е същият - ВАЖЕН Е ПРОЦЕСЪТ "МЪТЕНЕ НА ВОДАТА" - точно обратното на чипирането, при което ще се знае всеки какво прави и какво печели. С други думи целта е да се налапат едни пари, дето точно религиозни фанатици имали, че дали. Да ама те не са последователи на Ню Ейндж религия? Подробности за баламурници с промити мозъци. И тези концлагери дето са изградени в Америка не се за затвор за непокорните християни, а за защита на средната класа на елита, който не може да си осигури бункери и други подземни убежища. Доказателството е, че коловете на телените огради са завити НАВЪН, т.е против щурм ОТВЪН. Пълна дезинформация нали - на бялото се вика черно и обратно. Или излиза, че чипирането е от полза на честните хора, които не обичат да мамят, а честно да заработват това което им е необходимо. Много се изписа за планът Ран-Ът, но малцина разбраха, че ужасите, които ни сполетяха и описани в "секретната му част" са описани при условие, че проведем приватизация над 80%. И то не над структуро-определящи отрасли. Кой знае, че в районът на Кърджали бе предвидено създаването на немски металодобивен концерн с реализация на добива на място - до производството на автомобил? Причината е, че при държаванта собственост собственикът е ясен и той може да осигури социални фондове за всеки гражданин с генерираната печалба, а не само от данъци.
Но да се върнем на Хриситянството, дето е виновно, че е създадена Библията, която е подвела тарикатите да правят електронно чипиране. Същите са се усетили, че ще се самозатрият и за това сега атакуват религията, че им е виновна и отново се мотивират със създаването на НСР. Точно по изброените горе причини обаче, това е изключено - защото трябва тези, които ще го направят, с това си действие да се самозатрият /пак трябва да минат през виртуалните пари, демек чипирането/ По пътя на логиката излиза също, че премахването на религиите е от полза за честните хора, като остава открит въпроса: Защо само Християнството се визира в статията, а се говори за една обща Ню Ейдж религия?  Много просто: Защото НИКОЙ не вярва, че това може да стане /Първо религиозните фанатици от всяка религия няма да го позволят и второ какъв е смисълът да замениш един Бог с друг?/ А да не забравяме и че има забрана новата религия да е доста забравената дохристиянска религия. За това ХРИСТИЯНСТВОТО Е ИЗБРАНО ДА БЪДЕ АТАКУВАНО /за да нсе се усетят промитите мозъци, особено българите, че са имали религия от която са треперели всички, защото е била религия на доброто и светлината. ЗОРОАСТРИЗЪМ. 
Или истинският въпрос е Кой пречи на НСР, а истинският отговор е, че тези които бяха създадени да пазят елита, се мафиотизираха и поискаха да заемат мястото му. За това е и идеята горе всички тайни общества да бъдат ликвидирани, а по - долу става ясно, че това не се отнася за Масонството /а оттам пък става ясно, еч тоя път е също ялов/ Е, ние пък няма да чакаме и да им го доказваме, я! Просто ТЯХНОТО ВРЕМЕ ВЕЧЕ ИЗТЕЧЕ! ПЪК НЕКА ДА СЕ СЪПРОТИВЯВАТ НА НСР АКО МОГАТ.
Накрая и аз да задам един въпрос: Не мислите ли, че индийският гуру е имал предвид "бежанската вълна", а не истинско наводнение? Братислава ли бе първият удавен град, че не помня? След това май беше ред на Лондон, ако се не лъжа? Поздрави.




Гласувай:
2



1. kvg55 - Както е тръгнало, новият световен ...
28.09.2015 19:12
Както е тръгнало, новият световен ред ще
се определя от Русия, Китай и БРИКС, а
Русия няма намерение да ликвидира
християнството. За САЩ съм сигурен, че
искат да унищожат православието.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 846577
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930