Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2015 11:24 - ИДИЛ в Турция? Това е вече прекалено. За бежанците по пътя на логиката 5
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1489 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 08.10.2015 15:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 http://varg1.blog.bg/novini/2015/10/07/voenno-transportniia-samolet-na-sasht-s-djon-makkein-svalen-.1397650
            Колегата Варг пише, че по радио фокснюз е излъчена новина за свалянето на американски транспортен самолет ДС в непосредствена близост до базата на НАТО в Инджерлик. Загинал е и сенатор Маккейн, който не си стоял на задника, ами е решил да попътува, като се е надявал да бъде свален от руски самолети, нарушили въздушното пространство на Турция и в близост до НАТО. ИДИЛ са поели отговорност за атентата вероятно за отмъщение, че са били предадени от Обама и хвърлени в устата на руската мечка. Няма данни че ИДИЛ са завоювали турска територия, което означава, че те по начало си я смятат за исконно тяхна - т.е. се явяват един вид националисти-ксенофоби, вероятно и антисемити, каквито винаги се оказват посочените, които не правят разлика м/у руски и американски самолети, респективно и бази. И вероятно въобще не са далеч от истината. Но със сигурност не са толкова тъпи, че да казват на бялото черно и обратно /или лъжите на дезинформаторите са достигнали крайния етап, когато взаимно си противоречат/ /Турция за сега е неутрална територия според информмъглата, която ни обгръща./Загадка остават думите на Ердоган, че кюрдите искали да си направят държава м/у Сирия и Турция, за това точно от базата в Инджерлик са излетели  бомбардировачите, които вместо по ИДИЛ, са бомбардирали незнайно защо атакуващите ИД кюрди. И какво да видиш: ИД, вместо да бъдат щастливи, че имат съюзник, те взели, че му спретнали един ракетен атентат.
             Не искам да продължавам тази логическа верига и да раследвам колко близо до базата в Инджерлик се намира най - близкия лагер за бежанци, че току - виж съм объркал нечии сметки. Само ще припомня как изведнаж се загубиха от вниманието на медиите не само кюрдите, но и ЕТТА, ИРА, Ал Кайда и т.н. терористични организации, действащи предимно в Европа, или произлизащи от нея, излиза защото само дето им минала модата. Е, появяват се и откачалки като Пасито, които говорят в ефир за разделяне на Сирия на 3 части, която идея случайно бях прочел преди това в конспиративната теория от която последният явно черпи идеите си, но общо взето се налага мнинето, че ако Асад го няма то Сирия въоще ще престане да съществува като държава. Все едно ако внезапно не дай боже изчезне нашето слънце-премиер. В последно време времето е мрачно - слънчо го няма. Което навява мисълта, че опасността за обикновените хора е реална, а за други е по - добре да се скрият в отрано приготвените бункери, па макар и за всеки случай. Така е щом който е правил метрото той ще оцелее. 
              Извод: Това е тупане на топката, докато премине опасния за американската икономика месец октомври и следващата след него световна икономическа криза. Разграбените магазини са само репитиция за това, което предстои. А ние имаме милиони "скаклци" в съседство и си нямаме секретно убежище.



Гласувай:
5



1. kvg55 - По вашата логика трябва да очакваме ...
08.10.2015 20:08
По вашата логика трябва да очакваме родните медии да
започнат да говорят и пишат за проблеми на Русия в
битката й с Ислямска държава, което е само въпрос на
време, писането и говореното, не проблемите.
цитирай
2. olivie - Горе долу е така
08.10.2015 20:18
Или другият вариант е НАТО "да затрудни" мисията им. Истината е, че ако пуснат Кадиров, всичко ще приключи до 1 седмица макс. Ще "секнат и "бижанците". Въпросът е дали е необходимо това за да се задържи доларът.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 842839
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031