Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2015 16:15 - Наводненията са от "бежанската вълна" - така го разбирайте.
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1766 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.10.2015 16:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Всепризнат индийски пророк прави удивително предсказание за България

19.02.2015 08.00

Пророчицата-феномен Джой Айяд с нови предсказания за 2015!
Кои предсказания на индианците разтресоха света
„Бабата дявол“ – феноменалната украинска пророчица на олигарсите с ужасяващ сценарий за близкото бъдеще!

Индийски ГУРУ- феномен говори за България в последното си хитово пророчество!

Изключително популярният индийски Суоми /просветен учител/ Мукунданда направи невероятна /и доста хубава/ прогноза за развитието на България през следващите години!

Суоми Мукунданда е един от най-известните иуважавани Хинди-гурута в Индия. Религиозният водач е същинска „рок звезда“ на Хиндуизма и неговите лекции и беседи имат милиони слушатели и читатели по света! 

Суоми Мукунданда е доказан пророк! Той предрича с абсолютна точност /пред огромна публика/ унищожителните цунамита през 2004-та, ядрената авария във Фукушима /името на ядрената електроцентрала Фукушима е цитирано пред 3-хилядна публика в спортна зала в Делхи точно 15 дена преди земетресението/, цунамито и аварията в електроцентралата на 11 март 2011!

Суоми Мукунданда е разказал пред хилядите живи свидетели, изумителни подробности за пътя на радиоактивния облак, които са се сбъднали почти на 100%! 

Други изключително точни предсказания на гуруто включват земетресението 8.0 по Рихтер в Китай от 2008-ма, смъртоносния циклон Наргис, който опустоши Мианмар през 2009, земетресението, което срина Хаити през 2010. Фактът, че всички тези предсказания са правени пред огромна жива аудитория, както и по-телевизионния индийски ефир, правят Суоми Мукунданда абсолютна звезда в Индия, както и по света.

В една от своите последни беседи от 11 февруари в Университета Джавахарлал Неру в Делхи, Суомито направи следното Европа я очакват библейски турболенции. Странното време през последните години въобще не е случайно. Температурите се покачват все по-бързо, ледниците се топят с главоломни темпове и нивото на световния океан се покачва. През пролетта на 2016, „чашата буквално ще прелее!“.

Невиждан за за района продължителен порой, закономерен за тропиците ще се изсипе над централна Европа! Валтава ще прелее и чешката столица Прага ще е първия европейски град, който ще е сериозно наводнен, повече от когато и да е било!

След това ще последват други градове в централна и западна Европа! 
Дъждът ще продължи буквално с месеци и ще бъде съпътстван с необичайна жега и странно червеникаво сияние в небето!

Според експерти, Гуруто може би визира феномен причинен от пренасищането на атмосферата с парникови газове. 
Суоми Мукунданда акцентира, че жегата и проливните тропическите порои ще продължат буквално с месеци, което освен наводненията в множество европейски градове, много селскостопански реколти ще пострадат и ще настъпи криза с храната. Комбинирано с тежката икономическа ситуация, която ще достигне до нов връх през 2016 пейзажа на Европа ще се промени драстично и богатите западноевропейци ще станат новите емигранти!

И ето къде беше спомената България! 
Повишаването на „световния басейн“ ще потопи перли на средиземноморието, като Монте Карло, които са центрове за най-богатите на континента.

Заможните ще търсят нов дом, където да изградят своя рай. Такива дестинации ще са географски „високи“ държави в Стария континент - държавите на Балканския полуостров, които ще са в много по-изгодна позиция от сегашните „силни“ на Eвропа, които са на по ниско спрямо водното равнище и ще пострадат сериозно от катаклизмите! България, Черна Гора и части от Сърбия ще са в разцвет, след потопите в централноевропейските държави!

В лекцията си Суоми Мукунданда пак цитира нашия район:

Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят нов пристан след промяната на европейския пейзаж. Тези райони имат правилната география да останат най- малко засегнати от всемирните наводнения, които ще залеят Европа и ще бъде избрана за ДОМ от кукловодите на света.



Климатът там ще стане средиземноморски!

Ако прогнозата на Суоми Мукунданда се сбъдне, страната ни ще се превърне в "най-мечтаната дестинация за живот в цяла Европа". 
Природата ще изтласка хората на централна и западна Европа към по-високите земи!

Суоми Мукунданда рядко обсъжда политически процеси, но студент, настоя да получи прогнозата на гуруто за ситуацията с Русия и Украйна.

Според Гуруто война няма да има, но икономическите последствия от конфликта за Европейския съюз ще са пагубни!

BRADVA.BG




Гласувай:
1



1. radkomladi4 - "А дано, ма надали. "...
23.10.2015 14:32
"А дано,ма надали."Както се пееше в една песен.Богатите европейци едва ли ще дойдат по нашите земи-ПЪЛНИ С МУРГАВИ СУБЕКТИ,които веднага ще хвърлят око на имотите им!?В интерес на истината България действително може да се превърне в РАЙ,стига обаче да я нямаше тази "МАЛКА" подробност,с "местното" население!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 843317
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031