Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2015 13:29 - Как се/не се промива мозък, за златното сечение на да Винчи и за за още нещо
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1384 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 07.12.2015 13:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 И друг път съм писал за смисъла на човешкото съществуване. Сега най – модерното е да се пише, че анунаките са създали човека за да им добива злато. Чак измислиха някаква странна форма на атомизирано злато, която е годна за консумация и е деликатес. Още малко и макар че не познаваме анунаките, ще ги създадем ние, почвайки от метаболизма им. Но, за това друг път.

     Темата днес беше за промиването на мозъци – като оня арабин, дето искал да нахлуе в пилотската кабина и да разбие самолета, отвеждайки всички пътници до Аллах. Това го възприемам като продължение на случката когато на участниците в семинар им раздават куфарчета-програматори на съзнанието и ги пущат да изпълняват програмираното.Това е шега на лудите учени както ги наричат в САЩ, занимаващи се с теориите за контрол на съзнанието. Още Леонардо да Винчи експериментира и доказва, че златното сечение и сътворените в него картини оказват хинотизираща роля така, че всички хора ги харесват повече от подобните такива, но сътворени по различен начин. От много изчетени теории, които се опитват да обяснят този феномен според мен си заслужава само една, още повече, че тя лесно подлежи на доказване – златното сечение е кратно на разстоянието в ангстрьоми между молекулите на ДНК в човешкия геном. Но…. дотук. После се започва една… теория за резонанс и т.н. недоказуеми величини, което обезсмисля предишното вярно съждение до обикновено съвпадение. Ако обаче вместо светлинен дразнител и очен анализатор поставим слухов, ще достигнем до тона Ла преди „компетентната” намеса на Гьоринг и промяната на последния от 434, на 440 Нц за да се загуби хармонията между индивидите и ритъма в природата. Слава Богу, със светлиннния дразнител това не би могло да се случи по разбираеми причини. Лесно можем да провери обаче, разстоянието в ангстрьоми е кратно на 434, а не на 440. За мирисния анализатор, както и вкусовия, положението е много по – сложно, но предполагам, че това е в резултат от незаменимата им роля в обслужване на вътрешните потребности от задоволяване на глада на човек – нещо като нашата поговорка „гладна мечка хоро не играе”.

      Сега нека отнесем горните съждения към теорията, че човек е създаден за да произвежда/генерира ВРЕМЕ. Това той прави при съзнателното си състояние – бодърстване и ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ И УМСТВЕН ТРУД,  както и по време на сънуване по време на сън. За доказателствата за тази теория съм писал преди това и за това ще ги прескоча. Като пряко следствие ако приемем тази теория обаче е, че трябва да приемем и че човек не е създаден от анунаките, а от Бог, като част /двигател/ на матрицата-свят, които не биха могли да съществуват без протяжност и развитие извън ВРЕМЕТО. Произведените от човек хрономи се складират в неживата природа през целия човешки живот. Да си припомним леля Ванга как искаше бучката захар под възглавницата от последната нощ на дошлия да му гледа човек. Аз проведох и продължавам да провеждам експерименти с употребявани часовници като носители на хрономите на притежателя им и установих, че няма значение дали часовника е кварцов, или пружинен. Той винаги създава промяна в хода на времето, дали за лошо, дали за добро зависи от бившия му собственик и колко време го е ползвал. Не е необходима да ги слагате под глава, достатъчно е да ги носите на ръка и събитията сами ще Ви намерят, или ще сънувате добри, или лоши сънища. Не е трудно да се пробва, нали?

     По този начин средствата за измерване на времето се оказват същевременно и носители на създаденото от притежателя им индивидуално време. Мисленето, като генератор на време-хрономи се оказва подвластно на  получената информация от една страна и в същото време суровина за УСЕЩАНЕТО за ИСТИНА ПРИ ПРЕЦЕНКА НА ПОСТЪПИЛАТА ИНФОРМАЦИЯ. Време е да се разделим с остарелите представи, че една истина е само тази истина, която съществува в писмен паметник създаден от хронистите. Има и виртуална истина, която е свързана с време-хрономите.

     От всичко гореописано пряко следва, че е следствие на заложеното/програмираното в ДНК на индивида. Ако лошото преобладава, то индивида може да се програмира или като престъпник, или като следовател /комуто се налага да мисли като престъпник, за да разреши даден казус/ За това колкото и да се опитват, чрез СМИ да ни промият мозъка с размяна на понятията по Оруел, никога няма да успеят. Не можеш да накараш един добър човек /с преобладаващо добро у него, де/ да скочи към пилотската кабина, освен ако искрено вярва, че да убие другите, значи да ги заведе при Аллах. С една дума им прави истинско добро. Но… със съвпаденията дотук. Последната случка е невъзможна като резултат от промиване на мозъка защото противоречи на човешката природа – ЧОВЕК СЪЩЕСТВУВА ЗА ДА ПРОИЗВЕЖДА ВРЕМЕ И С ТОВА ДА СТАБИЛИЗИРА МАТРИЦАТА /С ДРУГИ ДУМИ ТАКА СЛУЖИ НА БОГ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БОЖЕСТВЕИЯ МУ ЗАМИСЪЛ/. Време е и създателите на теорията „Златен милиард” да го разберат, ако не искат световен катаклизъм да отнесе и тях. Аз недоумявам как може да се говори за глобално затопляне парникови емисии /СО2/, да се приемат световни програми, а в същото време  ПРЕСТЪПНО да продължава унищожаването на дървета, които консумират парниковите газове?

     КАК МОЖЕ ПОСЛЕДНОТО ДА НЕ ВИ ЗВУЧИ ФАЛШИВО, АКО СТЕ ХОРА?




Гласувай:
6



1. olivie - Дотук научих,
11.12.2015 08:22
че с часовник втора употреба можете да моделирате настроенията и чувствата си, ако са носени преди това от нужния човек. Нещо повече: има кутцузлии часовници, има и късметлии, има спорни /не спортни, а всичко да ти спори/ има и такива, които докарват работа, но и те мобилизират да я свършиш с малко усилия и време. Има такива, които генерират само хубави сънища, има и обратните. Изводът е, че хрономите наистина участват в "Съдбата" на всеки.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 849004
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930