Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2016 10:05 - ПРОЗРЕНИЕ
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1988 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
              Замисляли ли сте кога човек прави преход към по – висшите вибрации и може да пренесе и създаде собствен свят? Като изключим лигавите тези за всемирна любов и т.н. остава само едно – когато е в състояние да обхване с една мисъл-информация целия си живот. Казват, вкл. и моя баща, лека му пръст, който беше изпадал в клинична смърт от анафилактичен шок по време на очна операция, че когато умираш, живота ти преминава като на филмова лента. Дали това ще го наречем душа, или информационен поток е въпрос на терминология, но това на практика е целият съзнателен живот на човек, който се присъединява към космическото съзнание. Или, от гледна точка на квантовата теория мигът в който човек създава свой свят, който отнася със себе си. Разбира се това не се отдава всекиму. Руски учени писаха по въпроса, че човек, който се научи волево да отваря „шлюзовете” на подсъзнанието си /мощният компютър, обработващ данните на собствената му хомеостаза/, та такъв човек може да влияе активно на мисловно-логично ниво на физически обекти и може да извършва сложни математически изчисления, ако има такива наклонности. Някои му казват и „трето око” -  да виждаш невидимото. Чувството всеки е изпитвал в миговете преди събуждане от сън като необятно, или всеобхватно обобщение на нещата като че ли при поглед отгоре. За да се постигне обаче „филмовата лента” са необходими упорити и продължителни тренировки, които в края на краищата се отплащат. В Русия можеш да си поръчаш и платиш хубаво време на един институт, който работи по този почин. Който не вярва, нека ми посочи поне един парад на Червения площад, по време на лошо време. И това не е ХААРП, а силата на информационната мисъл, във връзка с един информационен слой около земята, който вероятно влияе на събитията и обектите на квантово ниво. Така че човек не само произвежда хрономи /елементарни частици на времето/, но и влияе в/у структурата на вакуума – квантите. Ако развием това твърдение няма да се окажем далеч от идеята за възможна телепортация със скорости многократно надвишаващи скоростта на светлината. Нека сега да минем в сферата на религията.

            В „документите Тера” има развито схващане, че когато Бог Ра се появил на Земята, той заповядал всички писмени паметници до появата на египетската цивилизация да бъдат заличени забравени и принизени, а навсякъде да бъде изписано неговото име. С две думи да се положи началото на историята от него и под страх от смъртно наказание да няма по – стара история. Да Ви е познато? Досега  не можех да си отговоря на въпроса защо историята на българските племена и държави не съществува, или ако е имало нещо то то е било щателно унищожавано и променяно. Докато не си зададох въпроса: А ако това не се е отнасяло до Ра? Ако той също е попаднал „под ножа”? Кой друг Бог пасва на световната история в този и вид. САМО ЕДИН – Йехова и …. всичко си идва на място. И идентичността  му с Мардук и анунаките идващи от Нибиру през 3600 годишен период на срещата й със Земята и „богоизбрания народ” и всичко описано в Библията и това, че само нашия народ има 2 думи за Бог – Бог и Господ, като втората символизира напреднали технологично същества, описвани като ангели и т.н. Сега, 2016г., отново ни предстои среща с Нибиру и катаклизмите, която тя предизвиква. И анунаките, ако не са се самоизтребили отново ще трябва да появят. В какъв вид обаче, че да предизвикат промяна на световната религия, предстои да видим.

            За това, със силите, които нашият Бог ни е дал в ДНК-то ни, Ви призовавам да изпълните завета му /завета на Орфей/, като браните святата истина, и мислено се противопоставяте на Злото във всичките му форми, които виждате, събирайки целия Ваш свят като мислен юмрук и подлагайки смело гърди-огледало. Да превърнем слабостта в сила! Амин!




Гласувай:
3



1. andri - За много години!
04.01.2016 21:57
Според мен на въпроса с вибрациите -

Най - важните решения в живота си човек взима
- когато е напълно отчаян!
- Когато се жени
- когато е много гладен и пиян
- когато го бият
и
- когато му предложат пари или чест - какво ще избере?

Всичко друго е забавление!

Поздрави!
цитирай
2. olivie - За много години и на теб, Андри.
05.01.2016 09:33
Ако разбирам правилно, свързваш вибрациите с решенията, но на съзнателно ниво. Подсъзнателното, заложено в нашето ДНК обаче предизвиква решенията. Та когато човек реши да се жени например, то той предварително знае, че ще го направи, тъй като поведението му е "заложено" в ДНК. Друг е въпроса до каква степен го осъзнава. А когато е отчаян, то тогава вероятно чувтсва, че не изпълнява заложеното. Вероятно пък когато е пиян, или много гладен постъпва по подсъзнателен импулс в синхрон с програмата на ДНК. Парите са средство за постигане на подсъзнателното, а честта и съвестта са породени от моралните граници на обществото в които се движим. Кантарът на Темида също е част от програмираното уравнение. Винаги да имаме предвид, че първия компромис със съвестта, непременно води до следващи. В този смисъл религията/опрощението е средство за ново начало, но ако имаш възможности пред себе си, а ако нямаш - средство за нови компромиси и залъгване, че Бог ще те оттърве от нисходящата спирала. Нека бъдем себе си и винаги да се доверяваме във всичко на вътрешния си глас. Повярвай, ИМА сили които ни пазят ако следваме Пътя.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 847708
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930