Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2016 09:51 - Някой разбра ли защо стачкуват джипитата?
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 2609 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Въпрос на деня на телевизия Европа. Истинския въпрос е защо не подкрепяте джипитата против риформа, която цели да ви вкара в електронен концлагер. Има не малко изписано за чипирането, но никой не прави връзка със ставащото в момента. Близко е ди ума, че това става по "програма с иностранно финансиране". Иначе нищо ново, ще се излапат едни пари, след проведени "обществени" поръчки за които обществото не знае, ще се изкопират готовите до момента програми и някой ще прибере чистата печалба. Познайте КОЙ. ТОЙ, този дето носи отговорността естествено и дето е символ на стабилността в краденето. Ще има естествено и сателитно облажили се - тези които ще доставят четците на пръстовите отпечатъци /и няма да знаете колко от тези четци всъщност са ДНК тестери. Като оная кампания за вадене на зъби в Родопите без пари, дето после изследваха ДНК-то на населението в извадените зъби/ Буди недоумение защо точно джипитата подлъгаха да стачкуват ефективно за нещо, което КРИМИНАЛИЗИРА БОЛНИЯ ЧОВЕК, въпреки вече известните ЕГН идентификатори. Значи този който не иска да даде пръстов /ДНК/ отпечатък или не трябва да боледува, или да се криминализира, като плаща навсякъде КЕШ. Под сурдинка се говори, че пръстовня отпечатък ще бъде трансформиран в 10 цифрен код /баркод, щрихкод/ - БЕЛЕГЪТА НА ЗВЯРА. Пепи готиното както всички свои предшественици е обзет от идеен запек, та за това прибягва до библейски предсказания. УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ СА НА ЯСНО, ЧЕ СЪЗДАВАЙКИ ЕЛЕКТРОННО ЗДРАВНО ДОСИЕ ПО ТОЗИ НАЧИН Е СЪЩО ТОЛКОВА ОПАСНО, КАКТО И НОВИТЕ ЛИЧНИ КАРТИ С БИОМЕТРИЧНИ ДАННИ ОТ КОИТО СЕ ОТКАЗАХА!



Гласувай:
4



1. spenova - Не следя нещата...
30.03.2016 10:16
но мисля, че това за отпечатъците отпадна. Не съм сигурна. Имам позната, която е по-наясно с нещата и доколкото ми обясни джипитата стачкуват, защото искат да им наложат 15-минутен преглед и над определената бройка пациенти не могат да минат повече. Да си призная донякъде има резон, защото лично ми се е случвало да ми пускат прегледи, направления, за които дори и представа си нямам..
цитирай
2. olivie - Донякъде е така
30.03.2016 10:49
Не са отпаднали отпечатъците - само са отложени за 2017-а. А 15 мин. преглед не е във Ваша полза, а за това, че ще трябва да се подпишете на 4 места, а не както е сега само на 1. Което говори и за 3 листя допълнително писане /че по - лесно да приемете вместо това само 1 отпечатък/ Оттук до изографисването на челото щрихкода е само една стъпка и сте готови и да пазарите с него.
/естествено няма да изографисан с татуировка/ И преди съм писал, че на мен специално от това не ми пука, но това е равнозначно да извадиш цялата сива икономика на припек. А това в момента е взривоопасно.
цитирай
3. andri - Май сте много прав, за управляващите
30.03.2016 23:36
лекарите протестираха заради бумащината, времето определено за преглед и хамалогията да станат секретарки - за да водят отчет за пръстовите отпечатъци. ХАМАЛОГИЯ СИ Е, но само в началото на процеса.

После всичко отива в "реката", списъците ще се губят някъде по рафтовете дълбоко замразени, докато на полицията не и дойде на акъла че в някои болници има някъде отпечатъци, които ....

В Чикаго имат цял арсенал от пръстови отпечатъци на всички свои граждани. Понякога се случва да хванат невинни, макар че пръстовите им отпечатъци не съвпадат с тези от престъплението.
Абе, честно, ако те нарочат за престъпник - по пръстовите отпечатъци влизаш в затвора отволе дори и да не си виновен. Те ега съд, милиция и криминални пак така вкарват невинните в затвора, защо им трябват пръстовите отпечатъци - 100% сигурно си мислят че така ще се харесат на западняците. А не се знае западняците за какво им са нашите пръстови отпечатъци.
цитирай
4. olivie - Точно
31.03.2016 08:30
И като знаем на какъв хал е института по криминалистика към МВР...... Те за това дъдът връща дела - чеарести по клюки, не са доказателства. Тук за всяко престъпление се гледа първо да се изкара самоубийство, след това разчистване на сметки, след това нещастен случай /или второ, ако Ви е по - удобно/. Отпечатъци, форма на капака кръв, вероятна траектория и т.н. са луксове, щото никой не вдява от тях. А и как ще вдява като МВР още в соца стана инкубатор за семейни идиоти,, върхово постижение за които беше да са в КАТ. Сега вече сърбаме попарата на наследниците им. За това е по - лесно да приравним болния с криминалния контингент, ако има и възможност да го изкараме съучастник в обира на здравната каса ще е още по - добре /направо ще е обработен от джипитата...../
цитирай
5. zaw12929 - Трябва да стачкуват, докато наглия ...
02.04.2016 11:49
Трябва да стачкуват, докато наглия Москов сам си подаде оставката. Много са вредите му, а и вие сам не желаете да ги знаете не е важно- който трябва стачкува
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 842614
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031