Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2017 09:11 - за Армагедона
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 2010 Коментари: 12 Гласове:
5

Последна промяна: 15.01.2017 09:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
      Братя и сестри уфси,
обръщам се отново към Вас, защото от големия Бигбрадър в който живеем полза имат само джобовете на разни физкултурници. Не един път съм копипействал насочващи статии от нета, без значение, че клакьорите на режима, управляващ България са ме обвинявали в бездарие. Бях се зарекъл да не пиша насочващи Злото статии, но да си призная резултатите от президентските избори надминаха и моите очаквания . "мойта грешка-вашта мама" се провали гръмовно, разкривайки тоталната ментална некъдърност на физкултурниците (културната дума за мутри).
       Днес отново се убедих, че подготовката за нова световна война е в пълен ход - никоя  лакейска наша "медия " не потвърди разтрела   на русия посланик в Йемен, който явно не е важна новина. Изтекоха обаче данни за доклад на руското разузнаване за готвен атентат с/у Тръмп. Питам се дали не е бил предотвратен такъв, а "медиите" за това да не са публикували информацията за разтрела на руския посланик в Йемен (хем да имат време и хамериканските танкове да заемат позиция с/у Русия, която ще бъде номенирана за извършител (нищо, че не вързва с кибеатаката в подкрепа на избора на Тръмп) Както Ви писах на лични обаче, имайте вяра - на ционистите просто няма да им стигне времето - няма как да застъпват хронологично противоречащи се новини. Та затова и "медиите" са блокирани и двулично мълчат.
        Простата истина е, че ако Тръмп встъпи в длъжност (Радев ще е встъпил преди него, щото не успяха да забавят нашите избори след американските) "откровенията" писани в Библията за Армагедона отиват по дяволите, където им е мястото. Дори и предсазаното от Ванга за "44-ия черен и последен" се проваля, а няма как да оттеглят Обама като предишния папа, че да спазят писанията. Време за организиране на покушение, преди встъпването на Тръмп също вече няма. За това ционистите и техните лакеи като демократ са бесни и не бива да се доближават, защото хапят безразборно. Те забравиха хибридните правила, които при тях явно са били само грантоносители и пишат откровени глупости и безсмислици.
        Аз, като навършил вече 60-така може само да им пожелая, ако все пак с горното не съм прав, приятно умиране в руските степи в името на евроатлантическите "ценности".



Гласувай:
7



1. podvodni - Релно, Ванга нищо не е казвала за ...
15.01.2017 10:28
Релно, Ванга нищо не е казвала за 44-ят президент. Тя е предсказала, че САЩ ще имат црън президент. Това за 44-ят президент го е казал Волганг Месинг, но не е казвал, че той ще бъде негър. Казал е, че 44-ят президент на САЩ ще бъде разбичен от другите президенти и ще е фатален за тази страна. И тук идва най-интересното - Тръмп е 44-ят президент. Още повече, че Тръм наистина е различен от другите президенти - той не е минал по "традиционният президентски път". Те.е . не еминал по традиционата вертикала на властта, а идва директно от "вън". Объркването идва от Уйкипидията и в частност от самите американоси които правят една малка пиниз-хватка, именно с цел да излъжат "съдбата". Според тяхното броене на президентите, всеки един който е бил два мандата на този пост се брои за един президент. Изключение правят (съвсем преднамерено) със Стивън Гроувър Кливланд който е бил два пъти президент, но през един мандат. Именно него броят за 22-ри и 24-ти президент.
Та, реално на САЩ в днешната му конфигурация остават, максимум, 8 години съществуване - два мандата на Тръмп.
цитирай
2. olivie - Благодаря за репликата - ще проверя
15.01.2017 10:43
Американците си броят Тръмп за 45 президент наистина. А за папата който абдикира защо не коментираш? Или е важно (кой знае?, дали е още жив?)
ПП. Пропуснах горе да пиша, че ликвидирането на Тръмп стил Кенеди само ще отприщи гражданска война там, нищо друго и нищо лично. А за това, че Кейси е предсказал, че ще си пие кафето на брега на океана в следващото си прераждане в дома си в Тенеси? (централната част на САЩ?) Та, исках да кажа, че едва ли Тръмп е и вулкано-вержец, че да усмири Йелостоун....
цитирай
3. olivie - Уикипедия не е съгласна с Подводни - всеки може да провери
15.01.2017 10:53
Кливланд е 2 пъти президент на САЩ, но не последователно - броят на положилите клетва президенти е 44 (Кливланд е полагал клетва 2 пъти) Ма що да спорим за некакви си 10дни до клетвата на Тръмп? Че чекаме:)
цитирай
4. podvodni - Мдааа, Уикипедията наистина не е ...
15.01.2017 11:20
Мдааа, Уикипедията наистина не е съгласна с мен, но потвърждава това което е в действителност - Тръмп е 44-ят човек (персона) който ще заеме поста президент на САЩ.
А за папата - имаше някъде, нещо за черният папа. Съмнявам се, че иде реч за негър, а по-скоро за чернодрешко - йезуит.
цитирай
5. olivie - не за черен папа
16.01.2017 20:37
иде реч, а за пророчеството от Фатима ако се не лъжа, че последния папа ще е поляк, който ще бъде убит. http://www/ezoterika-i-misterii/65702-tretoto-prorochestvo-ot-fatima-e-za-balgariya
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 847754
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930