Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2017 20:34 - от всички лаишки изстрели напосоки
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 646 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ще ви разкажа и една приказка. Приказка, защото явно никой не вярва на науката, а на пишман академици (накичили се с титли, които даже са забравили да си купят от нета поне)
 Та приказката е за бъречните камъни (нефролитиазата) Те основно са два вида- киселинни и алкални, като първите са много по - често срещани. По принцип, главният виновник за нарушен колоидитет на урината е бъбрека (здравите бъбраци не въдят камъни, а си концентрират без утаяване) Та приказката е за един много ефективен препарат, който алкализираше урината и разтваряше киселинните камъни. Същият бе низвергнат от "европейската" фармамафия с благословията на медицината, която обаче се представлява от една малка нейна част и трепетно очаква връщането на препарата на бял кон. Треперете дупедавци SOLURAN-ът се завръща. Особена като знаете, че и обикновената сода може да го замести, но за не повече от месец, за да не стимулира раците. В случая на внос на сода отвън, тя директно се подава към бъбреците, за да се запази рН леко кисело. Ако то е обаче прекалено кисело и бъбреците не могат да правят правилната пропорция, заедно с Н йони и солите от преобладаващото ядене образуват камъни. Както се казва "прекален светец и Богу не е драг" Помня, преди време тук идва един Тибет-ски монах, който твърдеше, че салатите ни разболяват, защото много ни подкислявали. За това не яжте салата без хубав аперитив. Образувалите се естери са един вид буфер срещу прекаленото подкисляване, а усиленото отделяна на урина спомага за точното поддържане на колоидитета на урината. Както и преди това казах, всички болести, вкл. и тази са от неколтурно пиене. Хората казват нередовно, но както видяхте, това не е точно така.
   Като свърша цикъла лекции, който ме принуждават да изнеса може и аз да си лепна пред името едно академик, а? Напук на идиотите....



Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 847173
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930