Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2017 01:23 - малко от новата руска история на "гениите"
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1387 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     Имаше един академик, който проповядваше, че човек трябва нощем да се заземява, за да изхвърли натрупаното от клетките и по - точно от мембранния им потенциал електричество. Той спеше на гол креват и се заземяваше към пружината с верига на глезена. Като доказателство за "безсмъртие" показваше свои снимки на 64 и на 87г. и наистина на вторите изглеждаше по - млад (внушението е голяма сила и то не е открито днес а още от времето на Месмер) Та, доколкото помня, академика умря на 88годишна възраст - все пак и сугестията не е по - силна от генетиката....
     Периодично, като се получи добра забрава братята руснаци почват да се лекуват с жива и мъртва вода, която се получава при електролиза на водата от ел. ток около единиия електрод се поставя чорапче и т.н). Чудотворните лечения се прекратиха, когато доказаха, че бумът на ракови заболявания в Омск-а област ако се не лъжа се дължи на прекомерната употреба на мъртва вода.
     В Ленинград има институт по физика, една чест от който вече е приватизиран, в който дори сега можеш срещу няколоко милиона рубли да си поръчаш слънчево време, каквото беше доставено на парада по случай 70 годишнинаната от победата във ВСВ. Те работят с информационното поле около земята, което Левашов в един последен постинг на фенката му каза че не съществува.
     Предполагам сте забравили и Кашпировски, който баеше на вода поставена пред телевизор на който вървеше негова лекция? Но много хора оздравяваха след като я изпиеха.
     Ами Джуна Саакашвили - биоенерготерапевтката, доказала се с лечение с ръка, практикуваща виша форма на цигун? Тя можеше да затвори прясна рана с няколко движения над нея. И тя стана академик доколкото помня, но поне се доказа с факти, а не със ЗОБ ЗА УФСИ. Тя почина скоро при странни обстоятелстава - кръвта в тялото й престанала да се движи - съсирила се. ЯВНО Е ПРЕКАЛИЛА С УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ХЕМОГЛОБИНА. 
     Ако сравним българите с руснаците обаче не можем да не забележим, че макар да показваме известна склонност към суеверие, мистицизъм и вяра в неконвенционалните методи за въздействие върху човешкото здраве, все пак се отнасяме към тях миниум с едно на ум резерв. Поносимостта ни е обаче изчезва, както по отоншение и на расите, различно ориентираните и иноверците, когато заподозрем волни или неволни намерения да ни бъде навредено с фалшиви и вредни здравни съвети. С две думи НАШТЕ УФСИ СА ПО - УМНИ ОТ РУСКИТЕ (С ЕДИНИЧНИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПРАВИЛОТО)
     
    



Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Да не забравяме и
13.09.2017 06:23
великите руски изобретатели. Така например радиото е изобретено от Попов, а ракетната техника от Циолковски.
цитирай
2. olivie - да де, това имам предвид
13.09.2017 07:23
че като сме учили, всичко идваше оттам, така че няма нужда да се лъжем, че тогава са ни лъгали, а сега казват истината. Да не говорим че тая плеяда от самозвани лечители са плод на съвременните условия - да се правят на интересни на всяка цена и на гърба на уфсите.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 847713
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930