Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2018 22:55 - Най - точния отговор в нета на отвореното писмо на Босия
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1603 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Бактерицидното действие на трипроцентната кислородна вода се дължи и на принадлежността й към групата на алкалните съединения; тя има токсично действие и всъщност може сериозно да увреди един организъм – дори когато пораженията от рода на изгаряне са избегнати (rozali.com). Кислородна или озонирана вода?

Кислородната вода или перхидрол е описаното по-горе химическо съединение, в чиято молекулна формула фигурират два водородни и два кислородни атома (H2O2). За озонирана вода говорим в случаите, когато обикновената вода – Н2О, бъде обогатена чрез специални системи с молекули на озон – О3.
Озонираната вода се препоръчва като възможност за постигане на по-здравословно хранене и бит. Пиенето на озонирана вода дезинфекцира устната кухина и стомашно-чревния тракт, съдейства за изчистване от патогенни микроорганизми и за заздравяване на малки ранички и възпаления (tehnoshop.info). Гарантира се по-добра защита за здравето и при измиване на храни и прибори с озонирана вода; препоръчвана е за измиване на косата и поддържане на личната хигиена, включително вана с озонирана вода за оздравяване при кожни проблеми, снемане на стреса и зареждане с енергия.

Кога може да се използва за пиене? image

Професор Неумивакин уверява, че всяка болест се лекува с кислородна вода

Може ли да се приема кислородна вода вътрешно – кога и как? И дали това е безопасно?!

Водородният прекис или кислородна вода е бил използван още през 19-и век в Индия при лечението на вирусни заради, холера и малария. Модерна методика за пиене на вода с капки водороден прекис или кислородна вода е разработил известният руски лекар професор Иван Неумивакин (e-zdravey.com). Според него във всяка чаша вода, която изпиваме, могат да се добавят до десет капки кислородна вода. С кислородна вода, приемана по този начин вътрешно, могат да се овладеят болестни отклонения като хипертония, диабет, рак, дисфункции на щитовидната жлеза и др.
Проблемът при лечението с кислородна вода за пиене не е свързан с въпроса дали това е безопасно. Свързан е с преценката за потребността от подобно лечение, начина и условията за провеждането му, възможните рискове при това. Професор Наумивакин е наричан от мнозина шарлатанин, но все пак той е име, свързано с космическата медицина, с практически доказани лечебни техники. С множество пациенти, излекувани от тежки заболявания.

Всъщност въпросът при оценката на терапиите с кислородна вода е свързан с условието – лечението да бъде проведено под контрола на вещ лекар, а не самодейно, след любителски прочит в интернет. Ако изобщо решите да използвате капки кислородна вода за пиене – не забравяйте, че става дума единствено за слабия трипроцентен разтвор перхидрол!




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - малко пояснения за заостряне на вниманието /преди всичко да не вредим/:
05.01.2018 23:03
1. Водородният прекис е подкисляващо, а не алкално средство, защото отделя Н катйони
2. Той е оксидант и неутрализира антиоксидантните системи на организма и за това са го писали, че е алкален агент.
3. Докато 1 е несигурно, то 2 е сигурно и увеличава, а не намаля риска от раково заболяване.
4. Манията жива/мъртва вода бе прекратена след бум на онкологични заболявания в Одеска област където и се възроди.
цитирай
2. olivie - и още от мен
05.01.2018 23:08
В момента бутилираните води у нас масово се дезинфектират с перхидрол. В показателите за изследване качествата на питейната бутилирана вода със звездичка е заложено рН до 4.5, при условие, че не е агресивна. По-добре пийте такава вода.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 842636
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031