Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2018 14:36 - теория на конспирацията2
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 2013 Коментари: 6 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Първи номер беше в цензурираният/зачистен напомпан пост.
Исторически от конспиративната теория в мене се утвърди убеждението, че Сталин и Хитлер, все в роднински връзки с Р. се наговарят и спретват едно световно театро да се очистят от агресивните хазари, пропили СССР и Европа като се счепкат в конфликт, в който да загинат максимален от последните брой. Х. направил концлагери, а С. ги хвърлил в директен сблъсък. За гориво послужили потомците на ариите и от двете страни. След края на ВСВ, С не позволил българите да са от страната на победителите, защото все пак били арии (недоизтребени). От заклеймяването на фашизма и комунизма, изкярили само евреите, които според новосъздадената теория на антисемитизма спечелили недосегаемост и журналистите, които получили терен за писания за няколко века напред. Панславизмът от друга страна довършил съзнанието та гоите (защото народ без история е по - лош и от стадо) ДО ДНЕС, когато, благодарение на копи-пейсната дейност на radostinalassa лъсна генетичното сходство на руснаци с хазари (никакви угрофини преди това не е имало) Сега основната цел на нашата историческа "наука" Е ТАКА ДА НАГОДИ ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА В УЧЕБНИЦИТЕ, че хем да бъдем извадени от "славянското море", хем да останем натикани в кучи г*з, въпреки, че генетичните изследвания доказват, че само ние сме арии, а другите, които се считат за такива са наши далечни потомци. Привърженик съм и на идеята сподолена от бившата съпруга на Путин, която твърди, че той е починал отдавна. Лично съм виждал тренировки ако се не лъжа по самбо с него, когато замяташе дясна ръка и крак, белег на изкаран инсулт. Оттогава досега, аз видимо започнах да остарявам, а той си е все така опънат. Явно добре си играе ролята. Само дано не е такава като на С.



Гласувай:
3



1. olivie - всяка крушка си има опашка и няма дим без огън
18.01.2018 14:42
Наличието на цензура доказва, че коментарите ми са били точно в целта. А те бяха от сорта, че за никакъв фашизъм не може да се говори в днешно време, нито пък за антисемитизъм, защото палестинците са истинските семити и поисках да ми изяснят исторически как така едновременно изчезват траки, българи (все арии) и хазари (без значение дали са приели юдаизма), а се появяват славянски племена, а нас ни кръщават тюрки.
цитирай
2. lexparsy - Никола Николов (българин от пър...
18.01.2018 16:34
Никола Николов (българин от първите разследвайки конспирациите) лично ме предизвика да намеря "История на Хазарите" като говорихме на тази тема. След това замина за Германия на дело срещу него че писал за преувеличаването на жертвите на евреите...Помня че се закани какво им е приготвил и скоро след това го отровиха!
На тази среща присъстваше и Кръстьо Мутавчиев, който също сподели невероятни неща...
цитирай
3. troina - замисли ме сериозно,оливие..многоо станаха..„конспирациите“
18.01.2018 17:04
преди малко прочетох интервюто на Л.Путина ..
не само,че приемам тази версия, но определено
имам острото усещане, че т.н.лидери, полека лека
биват подменени с..хибридни Биороботи,или киборги
в този смисъл, русофилските/и всякакви/други напъни
включително и в тази платформа, ми се струват ужасно инфантилни,
или пък..режисирани..
поне аз съм чела Н Николов около 2002 год..
лекс,това е мн.вълнуващо,което споделяш...
завиждам ти, рядко интелегентна, смела лИчност
е Никола Николов.Човек с Г.мисия..
поклон пред Паметта му!
цитирай
4. olivie - е, да
18.01.2018 18:41
има странни неща на тоя свят. За англияйската кралица е ясно, че и тя не е м/у живите. Според написаното първите дни на 2017г би трябвало да не е, но тя си знае.... Официално това ще се обяви към средата на годината..
цитирай
5. get - От заклеймяването на фашизма и ...
18.01.2018 23:20
olivie написа:

От заклеймяването на фашизма и комунизма ...


... изкяри ционизма - духовният им предтеча и родител.
цитирай
6. olivie - е, get
19.01.2018 06:55
вероятно така е по -точно, макар да печелят всички евреи (все едно да ти дават безплатна баница, а ти да се опъваш да я приемеш...)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 842759
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031