Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2018 21:17 - Бойко Борисов: Да бъдем честни - ние пропускахме мигрантите и не си спазвахме думата (видео) или кой кого предава?
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 974 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 24.06.2018 21:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГЕРМАНИЯ СЕ ГОТВИ ДА НИ ГО НАЧУКА.

СЕГА ПАТРИОТИТЕ ДА ПОКАЖАТ КАКВИ ПАТРИОТИ СА И ЗАЩО СА В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. 

ДИНКОВЦИ - ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ! ЗАДАВА СЕ РАБОТА. МЪЖКА РАБОТА.

Премиерът за първи път призна в Брюксел за двойнствената политика на България

Според министър – председателя, в Брюксел България е получила поздравления за активната работа по въпроса с миграцията

Премиерът Бойко Борисов за първи път призна, че България е пропускала съзнателно мигранти за Западна Европа. Това стана в Брюксел след срещата на лидери на страни-членки на ЕС във връзка с мигрантската криза.

 

"Нека да бъдем честни - ние, Гърция, Италия, пропускахме мигранти и не си спазвахме думата", призна изненаващо българският министър-председател

"За Албания въобще не е говорено. Аз защитих Западните Балкани, като говорих за Европа, а не само за държавите-членки", продължи Бойко Борисов.

"България показа как трябва да бъде решен въпросът, не само на думи. Ето графиките, това са техните отчети. Всички казват "Браво, справихте се"“, каза още той.

 

Борисов подчерта, че евролидерите започнали срещата с хвалби за него и България.

 

"На 4 юли ще сме заедно България, Гърция и Румъния в Солун. В общи линии няма този натиск, който беше 2015 година. Тук искам да кажа с цялото си уважение към нашата опозиция - не е коректно така да се говори. Когато говорихме за релокацията тогава, нека си спомнят 2014, 2015, 2016 г. какво е било - 40 000 души влизаха тук. Ние бяхме от страната на искащите релокация. Изведнъж вътрешният кръг се загради и дойдат няколко милиона в България, Гърция, Италия. Ние бяхме тези, които казахме, че ще скъсаме мрежите", каза още премиерът.

 

"Вместо да се каже "Браво!" на българското правителство - 100 човека са минали през България за миналата година, опозицията критикува.. Всички започваха с "Браво на Бойко и неговото правителство". Да не плашат толкова хората. Тогава релокацията беше в наша полза, за да могат да ги вземат в Европа", поясни Борисов.

 

"Това г-жа Меркел като двустранно споразумение може да го поиска, когато външните граници са на 100% затворени. Ако образно казано на България трябват още 100-200 млн., осигуряват се. Не ни достигат кораби - ето ви кораби, не ни достигат хора - идват французи, испанци, за това говори Ангела, не да ни върнат 60 хиляди. Няма да се съглася! Първо да се направят затвори. Представете си ни нас сега с тези мигранти в Австрия и Германия. Затова говорихме тогава за релокацията, за да не останат при нас", сподели още за срещата днес Бойко Борисов.

 

"Проблемът е, че водата под брюкселските мостове тече по-бавно. Разбрахме се с президента Макрон, люксембургският премиер, сега искат пак във Варна да дойдат. Ще продължим да работим за общото европейско отношение. Той (Макрон - б.ред.) абсолютно ме подкрепи за изнесените центрове. Много реална е идеата, ти го направи и видяхме как става – имаш споразумение с Турция, имаш изнесен център и ето резултата", похвали се Борисов.

 

Според него, трябва да се търси вариант как да се спре миграцията към Заподна Европа. „В тези центрове хората да знаят, че там няма да бъдат посрещнати така, както те си представят", сподели Борисов.

 

Премиерът коментира и темата за майките на децата с увреждания, молекулите и скъпите лекарства и атаките от Корнелия Нинова: "Изобщо това, което казва, че съм стъпкал парламентарната демокрация е пълна лъжа. В кабинета телевизорът ми работи, но без звук. И виждам пресконференция на БСП. В същото време като отида в парламента – защо съм отишъл, като не отида - защо не съм отишъл. Аз съм кавалер, не е честно така. Нека оставим дамите да разкажат от тяхна гледна точка. Обичам коректните отношения. Сега чакам всеки ден да ми дадат решение за майките с децата. Нека да стане готова сметката, те още се карат кой на кого и как. Защо непрекъснато трябва всеки ден да издевателстваме? Прави се политика с нещастието на хората, обещал съм - ще го направя. Казал съм "Да ми се махнат от главата", а го казах на Бисер, не е честно. Гръмнали гръцките медии, че съм купил остров в Гърция! Лъжа след лъжа!".

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos_by

 

 



Гласувай:
2



1. reader - Сталин Й В
24.06.2018 21:19
ЧЕСТИТО!!! България по спешност ще си прибере над 75000 мигранти. Б.Б. си призна! Изключително нервен, нахвърля се върху опозицията, майките на децата с увреждания и какво ли не, НО НЕ ДАДЕ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА! ЗАЩИТАВАЛ ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ, А БЪЛГАРИЯ? Между другото 'Россия сегодня' от Германия пусна интервю на Меркел, че е постигнато решение с консенсус! Просто се връщат мигрантите!
цитирай
2. reader - нане Геле
24.06.2018 21:20
Опааа! Усещате ли накъде бие, абе бие отбой нашичкият.
цитирай
3. jeliaza - РЕАЛНОСТТА - БОРИСОВ Е КЛЕКНАЛ НА МЕРКЕЛ ГОТВЯТ СЕ ЗА КОЛОСАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ПАТРИОТИТЕ??!!!!
24.06.2018 21:28
"Това г-жа Меркел като двустранно споразумение може да го поиска, когато външните граници са на 100% затворени. Ако образно казано на България трябват още 100-200 млн., осигуряват се. Не ни достигат кораби - ето ви кораби, не ни достигат хора - идват французи, испанци, за това говори Ангела, не да ни върнат 60 хиляди. Няма да се съглася! Първо да се направят затвори. Представете си ни нас сега с тези мигранти в Австрия и Германия. Затова говорихме тогава за релокацията, за да не останат при нас", сподели още за срещата днес Бойко Борисов.
цитирай
4. bojinkata - jeliaza, клекнал е нашият биби. ...
25.06.2018 13:24
jeliaza, клекнал е нашият биби. Кога не е клякал, та сега ли!? Още повече и на господарката си меркел! Бойко е предател на националните интереси на България. Той сам си го призна! Не помниш ли?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4072878
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031