Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
23.09.2017 13:46 - ДИАГНОСТИЦИРАНЕ НА БОЛЕСТТА РУСОФИЛИЯ
Автор: kordon Категория: Политика   
Прочетен: 5976 Коментари: 10 Гласове:
9

Последна промяна: 23.09.2017 13:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДИАГНОСТИЦИРАНЕ НА БОЛЕСТТА РУСОФИЛИЯ

Д-р Виктор Кордонспециалист в борбата с болестта русофилия

Болестта русофилия (rusofillia patologicae) е широко разпространена предимно на територията на Република България и няма аналог в световната история, нито в други райони на планетата. Днес тя е придобила мащабите на епидемия и нанася щети сред големи маси от българското население. Борбата с нея изисква познаването й и запознаването на гражданите с нейните признаци и прояви. С тази цел публикуваме някои важни симптоми на психично разстройство, причинено от болестта русофилия:

1. Вярвате, че Русия е непогрешима;

2. Вярвате, че руските интереси напълно съвпадат с българските;

3. Вярвате, че Русия е искала напълно безкористно да освободи българите и затова е предизвикала руско-турската война от 1877-1878 г.;

4. Не бихте воювали срещу Русия, дори и да нападне България;

5. Окупацията на България от страна на СССР след септ. 1944 г. за вас е вторият път, когато Русия ни освобождава;

6. Смятате, че през 1944 г. Русия, под формата на СССР, ни е освободила от фашистко робство;

7. Вярвате в безкористната руско-българска дружба;

8. Мислите, че без Русия България не би могла да съществува;

9. За вас Русия е най-великата страна в света;

10. Считате руснаците за най-интелигентната, благородна и способна нация на света;

11. Според вас американците не са кацали на Луната;

12. В повечето български политици виждате американски агенти;

13. Сигурни сте, че Америка ни е окупирала и Русия трябва да ни освободи;

14. Вярвате, че Русия е пазител на православните ценности, спасител на славянството и защитник на морала;

15. Използвате термини като Гейропа, еврогейове, либерасти, толерасти, соросоид, ФАЩ (Фашистки Американски Щати) и др. под.;

16. Навсякъде тръбите колко велика е Русия, но не притежавате почти нищо руско;

17. Обичате Русия с цялото си сърце, но работите и живеете на Запад или децата ви са там;

18. Въобразявате си, че познавате руската история;

19. Всяка окупация на България от страна на Русия ще приемете с готовност като освобождение;

20. Вярвате, че поне 200 хиляди руснаци са загинали за свободата ни по време на руско-турската война от 1877-1878 г.;

21. Вярвате, че има план Ран-ът за дестабилизиране на България;

22. Информирате се основно от източници, които разпространяват предимно проруска пропаганда и фалшиви новини;

23. Смятате за вярно всичко, което показва Русия в добра светлина, и отричате всичко, което я злепоставя;

24. Желаете неистово Русия да ни освободи от окупацията на Запада;

25. Според вас всеки, който казва истината за Русия, е русофоб и заслужава да бъде мразен, а защо не и физически елиминиран;

26. Твърдите, че обожавате руската култура, но не сте чели почти нищо от руските класици, които показват нищетата на руския дух;

27. Вярвате в необяснимостта и дълбочината на „широката руска душа”;

28. Готов сте да защитите Русия, ако тя нападне България.

29. Смятате за предатели тези, които служат на България и пречат на Русия да се меси във вътрешните й дела и да осъществява антибългарската си политика.

Това са само някои от симптомите на болестта русофилия. Ако откривате поне един от тях у себе си, ви препоръчваме горещо да се обърнете към квалифициран специалист в областта на психиатрията. Той ще ви насочи към психиатрично заведение, където да прекарате остатъка от живота си в строга изолация, тъй като болестта русофилия не подлежи на лечение, а заболелите от нея представляват сериозна опасност за обществото.




Гласувай:
12



1. nedovolen - Филията и фобията са нищо. Опасна е ...
23.09.2017 15:50
Филията и фобията са нищо. Опасна е кордонията, която ги разделя. Да не припомням за пръчката и снопа.
цитирай
2. batogo - !!!:))) Поздравления, Викторе! Абсолютно точна диагноза!
23.09.2017 16:15
Описал си всичко, характерно за червената чума - русофилията с компетентността на перфектен диагностик. Подписвам се под всяка дума! Много хора ще се познаят в тази картинка.
Чест и почитания за този анализ, приятелю!
цитирай
3. vmir - Русофилията е рожба на филията.
23.09.2017 16:31
Като изключим природно ощетените и прочелите около една книжка през живота си, почти никой от русофилистиците не вярва на глупостите, които дрънка, но кремълската филия, било настояща или на бащи и дядовци трябва да се оправдава. За потомствени садисти истината не означава нищо друго освен лъжлив претекст за домогване до материални облаги. Защото Кремъл дава филия само срещу папагалстване на глупостите и подлостите му.

А най-високоинтелектуалното ниво на тези глупости е в принципа: Винаги приписвай отрано на другите мерзостите, които сам вършиш, си свършил или възнамеряваш да свършиш! Това е есенцията на Кремълската политика.
цитирай
4. kordon - до batogo
23.09.2017 19:13
Благодаря ти!
Необходими са радикални мерки за борба срещу тази коварна болест - русофилията, която разяжда плътта на българското общество. Русофилите са тези, които ни разделят и ни вкарват в орбитата на Русия. Русофилите са по-лоши от външен враг, защото тайно работят против нас и против суверенитета ни.
Бъди здрав!
цитирай
5. laval - Браво за диагностицирането!
23.09.2017 20:07
Наистина много ми хареса.
цитирай
6. vmir - Въпросът за русоФИЛИЯТА е толкова наболял у нас,
23.09.2017 21:26
че не мога да се въздържа да не добавя още нещо от себе си.

Първо да кажа, че към диагностичните показатели за нея почти нямам какво да добавя, прочетох ги с интерес и установих, че за себе си съм ги идентифицирал вече. Но искам да добавя, че ситуационната рамка и особеностите на проявлението им е също важно.

Че според мен е непродуктивно да се подхлъзваме прекалено в посока на русофилията заради това, че Кремъл винаги е подстрекавал психопати, лумпени, маргинали и криминални типове срещу държавите им и е обяснявал чисто престъпните им мотиви с любов към себе си.

Трябва да имаме силите и смелостта да признаем, че в останалите държави психопати, садисти и престъпници са си психопати, садисти и престъпници независимо от опитите им да се оправдават с червени, съветски или руски байрячета и символи. Затова намирам за грешно да смятаме, че след като нашите психопати и престъпници са най-скъпите и важни за Кремъл и той никога не е жалил средства да ги снабдява с власт или инструкции за добиране до власт и позиции и да ги кичи със своите символи и отличия, значи сме единствените жертви на тази обгрижвана епидемия, насочена срещу интегритета на повечето държави в света.

Трябва още да признаем, че тази политика, макар и доведена от Кремъл до първостепенно условие за политическо оцеляване на поредната садистична милиционерска клика, съвсем не е изобретение на Кремъл и макар и в значително по-малка степен, е била прилагана във всички епохи и държави.

Докато не успеем ефективно да разграничим любовта от омразата, невежеството от престъплението, саботажа от критиката, всеки престъпник ще ни набеждава в престъпленията си, ще се крие зад патриотична фразеология и ще ни сочи като глупаци. Какво общо може да има любовта (???) към чужда нация с омразата и престъпленията към собствената нация, освен престъпна корист и неутолима алчност??? Русофилията у нас отдавна е нищо повече от параван за развихряне и оправдаване най-низки и долни страсти на престъпни и безсрупулни типове.
цитирай
7. germantiger - ...
24.09.2017 00:57
РУСОФИЛСТВОТО Е

- най-извратеното - филство, защото то започва с любов към големия – руския, от малкия – българския;
- русофилството поставя в основата собствената слабост и немощ на българина като комплекс и иска да се реализира като друг – голям, чужд и руски;
- русофилството е любов, обикновено всяко друго филство в България се основава на нечии чужди постижения – било германски в армия, наука, философска мисъл; било франкофонство – в музика, литература; било „имагинерно” и отвлечено - американско или англофилство покрай Адам Смит, банките и икономиката;
- казвам, че РУСОФИЛСТВОТО Е ЛЮБОВ КЪМ ДРУГ, НЕ КЪМ СЕБЕ СИ, А ВСЯКО ДРУГО -ФИЛСТВО КЪМ ЗАПАДЕН НАРОД Е ОСНОВАНО НА УВАЖЕНИЕ! РУСОФИЛЪТ ОБИЧА, А „ЗАПАДНОФИЛЪТ” УВАЖАВА!
- НЯМА ПО ЖАЛКО ФИЛСТВО ОТ ТОВА КЪМ РУСИЯ, ТО Е СЕБЕОТРИЧАЩО, КОМПЛЕКСАРСКО И МАЛОБЪЛГАРСКО, ТО Е ИЗВРАТЕНО!

С „ДВЕ ДУМИ”
ЧЕРВЕНИ МАЙЦЕПРОДАВЦИ
цитирай
8. krumbelosvet - Чудесно!
24.09.2017 20:19
Чудесно! Гертигерът, който БЯСНО МРАЗИ БЪЛГАРИТЕ ИЗОБЩО, мрази и русофилите. С което илюстрира простия фякт, че ру-фобите са и българофоби.
Все по-често си мисля, че иконата на антите и фобите, Стамболов, пролива с лекота българска кръв и бие с тояги българите, защото всъщност е МОНГОЛОИД.
А безбройните точки от "диагнозата" на Кордон, са ФАНТОМИ на собствената муу омраза. Нема таквиз ру-фили. Само в главите на фобите се въдят.
цитирай
9. nedovolen - Чудесно! Гертигерът, който БЯСНО ...
26.09.2017 11:42
krumbelosvet написа:
Чудесно! Гертигерът, който БЯСНО МРАЗИ БЪЛГАРИТЕ ИЗОБЩО, мрази и русофилите. С което илюстрира простия фякт, че ру-фобите са и българофоби.
Все по-често си мисля, че иконата на антите и фобите, Стамболов, пролива с лекота българска кръв и бие с тояги българите, защото всъщност е МОНГОЛОИД.
А безбройните точки от "диагнозата" на Кордон, са ФАНТОМИ на собствената муу омраза. Нема таквиз ру-фили. Само в главите на фобите се въдят.


Блестящ коментар! Иди обяснявай, че голямото не се брои по броя на шапките и квадратите. А по "това" под шапката.
цитирай
10. apostapostoloff - Диагнозата е правилна, а тя,
26.09.2017 17:16
според най- големите авторитети, е половин лечение. Работата е там, че русофилистикът не може да бъде излкуван. Той е невменяем.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kordon
Категория: Политика
Прочетен: 4844320
Постинги: 467
Коментари: 2759
Гласове: 2285