Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2023 22:27 - Днес САЩ и Германия започнаха третата световна война срещу Русия. България пак „играе“ от ебаната страна! 2023-01-25
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 2964 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Днес САЩ и Германия започнаха третата световна война срещу Русия.

България пак „играе“ от ебаната страна! 2023-01-25

Колко векове трябва да изминат за да се научите гяурите тъпи и прости, че когато играете във войни с другите държави, и стезаедно с германия, винаги следва национална катастрофа. И яко ебане на българският гъз от победителите!

Сега обаче след третата световна война няма да има СССР или Русия , които да ви спасят гъза!

Ще ви ебат яко и продължително в гъзовете, докато не умрете, защото всички, които подкрепяте Усрайна, ЕС и НАТО, със сибирски уй в гъзовете ще умрете!

Ето защо:

Писмо от дядо "Тигър" до неговия внук "Леопард" в Украйна.

Guten morgen, mein lieben grandson! Безкрайно се радвам, че реши да продължиш Drang nah Osten.

Първо, погрижи се за здравето си. И най-вече за трансмисията. Тя се счупва първа. Трудно е през зимата. Трансмисията изстива веднага, маслото замръзна там.

Ти, Майн Либен внуче, имаш добър апетит - 720 литра на 100 километра. И изобщо, кой знае колко точно ще ти трябва в руската кал? Имай предвид, че руското дизелово гориво, както и бензина, изобщо не е подходящо за нас.

Трето, приготви се за факта, че ще трябва да пътуваш много с автомобилни превозвачи. Бъди внимателен, когато влизаш или излизаш.

Ти, внуче на Майн Либер, имаш голяма ширина - 3,75 метра. И повече тегло също. И много мостове в тази земя на варвари изобщо няма да те издържат.

Четвърто. Приготви се да седиш в калта дълго време и да чакаш да бъдеш изваден. По това време ще бъдеш добра цел и за руски щурмови самолети, хеликоптери и артилерия.

А сега руските танкове са по-леки и по-бързи. Така че, main liber внуче, пази си дупето.

Сега руснаците имат управляеми ракети, с които могат да те убият от разстояние пет километра, а ти можеш да ги удариш от три километра и половина. И бронята, очевидно, е по-добра у руснаците. Така че се грижи за себе си.

Да, преди да забравя, деменцията ми е на път да се събуди. Скорострелността на руските танкове е три пъти по-висока. Имат автоматичен зареждач. А ти нямаш...

И последното.

Ако руснаците притиснат някъде Ейбрамс или Чалънджър, не влизай в бой. Опитайте се да се скриеш. Те са по-тежки и по-видими на бойното поле от вас. Имаш шанс да умреш последен.

По-добре изобщо да не ходиш там. Ще те претопят в руски атомни ледоразбивачи и ще ги пратят в Арктика.

С една дума, mein lieben внук, аз и твоята баба "Пантера" те целуваме и ти желаем всичко най-добро. Но очакваме най-лошото. Ако умреш, непременно ще ти издигнем паметник на семейния ни парцел.


https://t.me/vityzeva/77235

Германия обяви, че ще изпрати 14 танка Leopard 2 в Украйна и ще позволи на други да направят същото. Е добре.

Апти Алаудинов - командир на специалните части "АХМАТ":

„Не виждам разлика в това каква техника ще имат [въоръжените сили на украйна] – западна или бивша съветска: по принцип гори по един и същи начин“


Моето лично верую:
Аз за НАТО, ЕС и САЩ няма да умирам и никога няма да се сражавам.
Напротив, ще съм срещу тях и всички гяури продажни, желаещи да има вой на срещу Русия!

И деца за умиране нямам.
И внуци за умиране нямам.
И няма да им дам на еврогейските педерунгели управляващи и на гяурските такива  да ми умират децата и внуците ми за техните лични интереси.

Ако трябва отново ще се върна във 2 октомври 1996 година, но тогава няма да има само един отсрелян предател управник на Родината ми България.
Ще бъдат много повече.

 25-01-2023
#ЮрийЛенев

ПП
Моят баща Иван Методиев Ленев е проходил цялата Втора Световна война.
От началото до края и.
От 1937 г. в гр. София и гр.Гюмюрджина като курсант, а псоле като подофицер от 1941 година до 12 май 1945 година като кавалерист от 6-ти конен полк от 16 Беломорска дивизия край град Клагенфурт, Австрия.

В последната битка на войната за Европейският континент край селото до град Клагенфурт са участвали остатъците на Първа Българска армия след тежките сражения при Дравската епопея на 8-ма пехотна Тунджанска дивизия, на 10-та пехотна Родопска дивизия, на 12 пехотна дивизия само останалите корпусни части и 16-та Беломорска дивизия (татко ми е бил в 6-ти конен полк създаден от Ген.Колев) , който е имал само 55% състав след дравските боеве за да спасят пробива при река Драва, защото загиват 1760 човека и са ранени 2500 от 10 000 щика... Танковото съотношение на германци срещу българи е било 800:0...

Обаче нашите бащи и деди са били буквално "железни"!

И побеждават!    .

Участвал е татко ми във всичките 4 големи сражения на Първа българска армия – при Соко баня (Сърбия), Дравската епопея (Унгария), Мурската операция (Австрия) и последното му сражение в живота му като войник между село Фолкемаркт и гр.Клагенфурт в Австрия, на 12 май, когато вече войната ортдавна е завършила в Европа. Имал съм късмет и аз в тази битка, че не съм загинал с него...

От първо лице, единствено число, дълги години слушах спомените на оцелелите български мъже и съвойници на татко ми и научих и запомних , че няма добра и справедлива война.

И затова няма сила, която да ме накара да се сражавам за чужда война и кауза.

Който иска да умира за Усрайна и за нашите продажни натовски гейнасрали педали, прав му път към гробището!

Толкоз!

25-01-2023
#
ЮрийЛенев

image
 




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. sekirata - Нали целта е една-да ограбят и разбият Русия на парчета
25.01.2023 22:47
ама после дали САЩ или Германия ще го ОТНЕСЕ...А И НА ОНЗИ СВЯТ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 273016
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031