Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2013 12:03 - За германската нова медицина - прочетете внимателно
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 2996 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 http://mt46.blog.bg/drugi/2013/10/07/za-unikalnite-za-kalnite-za-d-r-hamer-i-germanskata-nova-med.1183390
         Основният постулат е, че всичко в обкръжаващия ни свят трябва да бъде в хармония - както микроорганизмите в тялото на човека, така и той с природата но на макро ниво. Микроорганизмите живеят в нас и около нас в продължение на милиони години. Те ствата болестотворни, ако нещо /напр. АБ ги промени генетично/ При неправилна и честа употреба на АБ има риск от създаване на нови патогенни щамове и е необходима нова генерация АБ за да се продължи борбата. І-о инфекциозните отделения престанаха да употребяват АБ, а започнаха да лекуват с вливки и витамини. Резултатите бяха по - добри от преди. Същата работа върши и хомеопатията, но тук имаме и малко по- силна доза внушение. Затова е прието да се манипулират хората с израза, че хомеопатията "лекува отвътре-навън", а традиционната медицина "отвън-навътре" Истината е по средата, нали? Макар, че ефектът при хомеопатията е точно от внушението и успокоението, че вършите нещо, в което вявате. Моля вярващите в хомеопатията да не надават вой. Целта ми е не да ги оборвам, а обратното - да им пожелая още по - крепка вяра в това, което мислят, че е по - добро от друго. А ако искат да вярват на манипулации, нека да вярват на конпиративната теория, че хомеопатията е масонско лечение. Дори църквата обаче проповядва, че вярата лекува. Лекарите имаме принцип от Хипократово време "Преди всичко да не вредим" и за това приемаме всичко, което би довело до подобрение и трайно излекуване на болния, дори ако това е резултат от вяра и внушение. Вероятно знаете, че в състояние на хиноза на човек ако му се внуши че го изгарят с цигара, на мястото където му е внушено се появяват всички признаци на изгаряне /дори мехури/ Ако се сещате в последно време се и доказа, че думите /в състояние на хипнотранс многократно по- силно/ могат да предизвикат дори промяна в структурата на ДНК. Природата на хипнозата не е достатъчно проучена, но според мене вероятно е своего рода авариен вход за сервизен режим, предвиден от създателя. /Да, Дарвин да си гледа работата- лека му пръст/ Не че не е имало еволюционно развите, а че имаме извънземна присадка, която не се среща в животинския свят около нас.
           Около този постулат има един сравнителен анализ на зародишевите слоеве при развитие на ембриона с епохата, която пресъздават и страховете, които е изпитвал човека. Така д-р Хамър описва синдром /сбор от симптоми с определена локализация в мозъка/ състоящ се от реакция на стрес /неотреагирана от индивида с наличните му средства за защита/ огнище на Хамър в мозъка /прилича на вълнички, около хвърлен във вода камък/ и тумор. Ако обобщим: локализацията зависа от вида страх, който индивида не е успял да неутрализира, но в смисъл ПОДСЪЗНАТЕЛЕН СТРАХ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА РЕАЛИЗИРА ПРОГРАМАТА ЗА КОЯТО Е СЪЗДАДЕН. При Хамър загубата на сина му довежда до подсъзнателен страх от липса на потомство и оформя карцином на тестиса. С последващата му практика той даказва, че ако със словесна намеса /това си е чиста внушаемост/ огнището може да изчезне и това довежда до изчезване и на тумора. СЛЕДОВАТЕЛНО: КОЙТО НЕ ВЯРВА НА ГОРНОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЛЕКУВА ПО ТОЗИ НАЧИН. А който повярва и се излекува, ТО ГОРНИТЕ НЯМА ДА МУ ПОВЯРВАТ. Факт е обаче, че д-р Хамър е излекувал в Италия 6000 раково болни в 4-и раков стадий, с/у 500 на които не успял да помогне. Толкова са му дали възможност да се откаже, защото били отписани от традиционната медицина. Интерес представлява списъкът с видовете тумор, които той лекува от моя гледна точка и БИОПРОГРАМАТА ЗАЛОЖЕНА ОТ СЪЗДАТЕЛЯ, ЗАЩОТО ТОВА БИ ОТГОВОРИЛО НА ВЪПРОСА ЗА СМИСЪЛА НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ. Би отговорило и на въпроса създателят един ли е бил, или повече, като всеки е ползвал Адам за свои нужди, след съответните корекции в ДНК. /Разбирате нали? Който не изпълнява го чака смърт от рак/
Който се интерсува да прочете статията за д-р Хамър във в-к Лечител, където преводът на новата немска медицина е най - добър.




Гласувай:
4



1. mt46 - Да, лекарят не бива да вреди...
08.10.2013 13:12
Но съвременната медицина и фармацевтика са бизнес за милиарди...
цитирай
2. olivie - Фармацевтиката може би, но медицината винаги е била производно на човека, а не на парите
08.10.2013 14:03
mt46 написа:
Но съвременната медицина и фармацевтика са бизнес за милиарди...

Ако си спомняте фондацията Кеше, че имаше лечебна програма? Никъде не стана дума на какъв принцип обаче. Само стана ясно, че не става въпрос за лекарства. Да имаме още малко търпение и да изчакаме появата на истината за нас и света около нас. ВРЕМЕТО ДОЙДЕ.
цитирай
3. milady - Поздрави от мен..специалнии!!
08.10.2013 15:15
Любима Тема :)
цитирай
4. apostapostoloff - Какво общо има между
09.10.2013 04:37
нелепиците в този постинг и новата немска медицина?!...
цитирай
5. olivie - Чети по - бавно
09.10.2013 08:41
А ако го прочетеш и втори път, няма никой да разбере. Успех.
цитирай
6. olivie - Копирах тоя коментар да не се загуби
09.10.2013 13:10
Може и да стигнете и до идеята, че нещо, което не е успял да постигне ваш родител, а е било поставено като програма от създателя, прехвърля задължението в/у вас, като променя структурата на ДНК. Така се унаследяват болести, склонност към ТУ, че даже и проклятия. Интересното е че такава лоша карма може да се лекува по метода на д-р Хамер само ако се преживее отново и се въздейства след това. Страхът от нея не е ли същият механизъм, който само задълбочава състоянието? Но обезателно трябва да се появи огнище на Хамър в мозъка /означава, че стресът не е отреагиран/ Обратното може да си позволи само А. Джоли с двете си мамектомии и подготовката за хистеректомия.... Естествено е че има и странични фактори, като химични и физични въздействия, които генетично не сме подготвени да отразим. Има и ред други болести, които предстоят да бъдат дешифрирани от нашия геном, който наистина ще се окаже че е вид компютърен код.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 846536
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930