Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2013 10:01 - За темите табу, които активират платените "заглушители"
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 2088 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 09.11.2013 17:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         Когато величествената ТРАКИЙСКА столица и един от най - знчимите градове на Римската империя КАБИЛЕ /части от римският път до Анхиало /днешно Поморие/още съществуват/ бива ликвидирана за да не засенчи Рим, духовната власт се оттегля в Сливенската крепост Туида, а простолюдието се разделя на две и образува  с. Желю войвода и гр. Ямбол. За това и до сега Бургас и Ямбол са Сливенска епархия. Тепърва ще излизат и истините за Малката Света гора /от бившите военни поделения, обсебили земите й - те да не са вакъфски имоти, че някой случаен съдия да ги върне ей така, я/ и гробниците на Тракийските царе /може да се изчисли за какъв период от време става въпрос, след като са над 250 отстрани могилите по стария път към Бургас, които никой не иска да разкопава, страхувайки се от истината за Българската история/ Така че иронията тук е най - малкото неуместна. Това са свещени земи за истината за човешката история, която се опитваме да забравим по олигофренски подбуди, водещи началото си още от времето на ликвидирането на КАБИЛЕ.
          Друга тема-табу е Ватиканският археологически поход за търсене на наследниците на Христос и Мария-Магдалена, завършил в Пловдивско и оставил след себе си заселници-католици  и достигнал до поречието на р. Стряма /земите на древната Палестина/, Като историята умишлено се маскира за р. Струма.
          Друго табу е Странджа и откритите в Созопол мощи на един светец, общ за всички религии, една от които изчезна, вероятно да се направи ДНК анализ, в които неизвестно защо имаше част от лицевия череп, след като не би трябвало да има , защото главата се съхранява в ислямски град и т.н. и т.н.
          А да не забравяме и мистериозната смърт на Л. Живкова, на която предстоеше да се занимае с гробницата на богинята Бастет.
         Започнаха да излизат и книги с измислени разговори със Слава Севрюкова, които освен печалбарство, могат само да целят зомбиране по Оруел... НЯКОЙ ГОЛЯМ СТРАХ ГО ТРЕСЕ, ЧЕ ИСТИНАТА ЗАПОЧВА ДА ИЗЛИЗА НАЯВЕ!!!  



Гласувай:
7



1. bezistena - За просвещаване и освестяване на ...
09.11.2013 12:42
За просвещаване и освестяване на перманентно геноцидираните и обезпаметени Българи,ние даряваме нашите фундаментални статии,чрез които се отварят инстинктивно закърнелите спомени и сетива на Българският Великомъченически Божи народ и активираме наследствено имплантираните в потомците на Исус и Мария Магдалена феноменални екстрасенсни параметри,за да тръгнем всички ЗАЕДНО към спасението на Народа ни и на цялото Човечество!
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и другите документи от блога ни:
БЪЛГАРИТЕ-ЛЮБОВ И ГЕНОЦИД
СКРИТИТЕ СЪКРОВИЩА НА БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА
ЗИЕЗИ,от когото са Българите,Е ИСУС!
Защо всички Римски императори са Българи и защо са се подвизавали все на Балканите?!
Каква глобална отговорност носи съвременният световен управленчески елит на всички народи,който е ИЗЦЯЛО ОТ БЪЛГАРСКИЯ династичен род ДУЛО
ОБЯЗДВАНЕТО НА САКРАЛИТЕ НА ЕДНОРОГА
Защо всички народи викат еднакво УРА!Защо всички ХАЛИФИ са Българи!Защо избиха святите потомци на Пророка Мохамед?
Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
Рухва епохална фалшификация!Свещената Римска империя е била Свещената Българска Световна империя,а АТИЛА-нейният Първожрец и Император от рода Дуло и Светец!
Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Древните Българи или как академици ни направиха от сияйни и благородни европейци на азиатски безкултурни диваци
Разсекретени документи доказват,че цялата Египетска цивилизация е била основана от Българите
Големият заговор срещу Българските светини
СЛАВЯНИТЕ са тракийски племена от Сливен,обучавани и посвещавани от Българските жреци на Карандила за цивилизаторски мисии по света

Приятелю,както и да крият СТРЯМЯ или СТРУМА,те са все Иса и Диана Мария,Исус и Мария Магдалена,а ПАЛЕСТИНА=Бог Иса дуло!
Бъди благословен!
цитирай
2. olivie - bezistena, благодаря за благословията. Бъди благословен и ти и Ангелския ти анализ
09.11.2013 13:58
Точно над Сливен, в м-та "селището", до Бармук баир, за който пишеш, има древно гробище, в което иманяри са откривали двуметрова човешка бадрена кост, много преди нашумелите в последно време открития на скелети на Атланти, гиганти и т.н. Тук някъде трябва да се намира и р. Давидова, което ако свържеш не може да не се сетиш за Давид и Голиат. Но то е естествено, че онзи който пише, го прави за познати неща, нали? Далеч съм от мисълта, че Бог е написал Библията... Поздрави на Ямбол.
цитирай
3. apostapostoloff - И Асен Генов е
11.11.2013 10:37
табу!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 847660
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930