Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2015 09:53 - Нека да зададем правилния въпрос:
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1542 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 18.01.2015 09:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Коя е причината за нестабилност в съвременния свят?
1. Това безспорно е следствие от водената полит икономика на ФЕД и Уолстрийт. Бясното печатане на зелени хартийки и виртуални инструменти, изсмукващи цялата жизненост на света в полза на шепа хора, поставено на основите на стремежа към глобализация. Но, глобализация със сбъркани приоритети и подменена ценностна система. Отчасти е вярно, че зелените хартийки са израз на световни тенденции и процеси, но е вярно също така, че те им противоречат, защото са източник на постоянно генерирано неравенство. И горното е естествено следствие на водената политика на разделение на народите до сега и стремежът към глобализация и НСР оттук нататък. 
2. Всичко, което породи световната икономическа криза започна с посещението на китайския министър председател в САЩ и ултиматумът отправен към правителството на САЩ: "Спрете да печатате пари" На пръв поглед нито това зависи от правителството на САЩ, нито Китай може да дава такива ултиматуми, НО това е явен знак, че китайската икономика търси своето, естествено вън от обезценката на долара, с който се е напасла до гуша. Правителството на САЩ обаченяма как да не се съобрази с най - голямата световна икономика, която изкуствено се принизява като 2-а, с тенденции 3-а и тем подобно глупости /истината е че светът е залят от китайски стоки със задоволтелно качество и безбожно ниски цени, парализиращи прозводството в целия свят/ Правитерството на САЩ обаче, след като за малко не обяви банкрут 2013-2014г., реагира по единствено възможния начин - да посее огнища на нестабилност и войни по целия свят с поставяне на икономиката на военни релси, както Хитлер на времето, преди 2-та световна война. Върха на сладоледа и 2 заека с един куршум са и събитията в Украйна и експроприяцията на руски капитали под формата на санкции, които засягат и американски интереси, но естествено в сфери, където Китай е вече безспорен фаворит.
3. Оттук следва и зараждане на теориите на конспирацията, които са истина дотолкова, доколкото овластеи хора с ниско интелектулно ниво започват да изпълняват като директиви с цел запазване властовите си позиции. И за това, представете си беше необходимо само създаването на стелата в Джорджия от друг малоумник и при това неизвестен. /а, да - има и картинни пана на американско летище, което не запомних/ 
       ИЗВОД: Големият губещ при така създалата се ситуация не са нито мюсулманите, нито евреите, както се опитват да ни убедят в момента, нито дори Русия, както са убедени, но същевременно и заблудени от политиката на Путин истерясали блогери, та ГОЛЕМИЯТ ГУБЕЩ В МОМЕНТА Е КИТАЙ. А той засега, докато доларът поскъпва, само заплашително мълчи. Когато и неговата икономика обаче почне да боксува, вероятно китайците ще знаят как да реагират така, че да не се поддадат на конспиративни внушения и да дирят управляващи елита извънземни, а да започнат терористично и методично унищожаване на всички нива зависимите от коспирационната параноя властваши малоумници от елита на властови позиции, и то ДОТОГАВА, ДОКАТО ИЗЧЕЗНАТ ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ВЛАСТВАТ. И тогава ще настъпи и НСР и то по естествен начин, без войни и изкуствени разделения на хората по расистки начин на различни плоскости, защото НСР и глобализма изключва стария принцип "Разделяй и владей", а връща народите преди Вавилон - говорещи един език. За това и винаги съм казвал, че създаването на универсален електронен преводач ще бъде края на сегашната криза и сегашните икономически отношения.



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 847951
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930