Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2016 11:49 - ОБЕЗПОКОЕН СЪМ ОТ СЛЕДСТВИЯТА ОТ ПОСЕЩЕНИЯТА НА НЮЛАНД /мадам „МАЙНАТА МУ НА ЕС”/
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 899 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 22.01.2016 12:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
       Опорните точки на моето безпокойство са:
  1.        Президента на няколкото българи се активизира да се самовъзхвалява колко е велик и какво трябва да се направи с бившите сътрудници на ДС, които били виновни за фалстарт-прехода. Да си припомним какво се счита за успешен преход -  собствеността на над 90% от българите на собствени жилища да бъде драстично намалена на 30-40%, каквато се счита за „нормална” в страните завладени от „демо/но/крацията. Клинтън ако си спомняте 2 пъти инспектираше точно този „показател”. Явно световната банка и МВФ ще бъдат затруднени при оценката на „дълготрайните активи” на България, които могат да бъдат залагани и консумирани „на зелено”.
  2.        Бойко Борисов отново се скри в миша дупка, явно изпаднал в депресия от получените нареждания от мадам Фък. За димка на пресата беше набеден здравния министър и ВСС, който беше започнал да имитира риформи, в защита на Местан и турското посолство. А може би и да е потънал в скръб по Южен поток, който както разбрахме от „Газпром” е окончателно прекратен. Там изгоряха едни пари и някой ще си ги търси, а от ЕС се получи вместо обещаните милиони евро „тънко/ю/ Бойко” на Юнкер? Кой знае? Сега и вместо„тънко/ю/ Бойко” на Камерън, от МИ6 отново раздухват  9 годишната сага с Латвиненко.
  3.        Явно Камерън дойде да разузнае от първо лице на какво се дължи факта, че мигрантите заобикалят страната ни, въпреки, че последната може да се сравни само с разграден двор/зелена граница/. КАТИЛИТЕ БЪРЗАТ да буферират задалата се при стоплянето 3 пъти по – голяма от миналата година „бежанска” вълна с/у едно„тънко/ю/ Бойко”. Визитата на Фък беше инициирана след това. Според мене ББ е успял да убеди Ками, че той лично е стабилизиращият фактор в България и като резултат се предприемат стъпки за неговото премахване, което успоредно с ликвидацията на „движението Ердоган”, дори без свалянето на Асад, ще доведе до нужната дестабилизация на региона, за да може да поеме без проблеми НЯКОЛКО милиона мигранти. И ква стана тя, с неговите камъни, по неговата глава /ще излезе че ще набедят него за търсения кандидат за 4-ия тиранин, свалянето на който ще ни приближи до Армагедон-а/.
  4.        Миков и той явно получи инструкции за евентуалното заменяне правителството на ББ с такова, доминирано от Плевнелиев и осигуряващо необходимия контролиран хаос /не прилича на стабилност, нали?/ че вече внесе заявка за вот на недоверие. КОГАТО СЕ УСЕТЯТ, /АКО НЕ ГО ЗНАЯТ/, ЧЕ И ПРЕЗИДЕНТА Е ОТ СЪЩОТО КОТИЛО, ТОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМ ТРЯБВА!
  5.        Финансовата стабилност на правителството в момента, основана на повишаване на акциза на горивата те считат за хрантутене не на В. Златев, а на „Лукойл” и в частност Русия. На това се дължи и „феноменът Марешки”. Обаче не се отчитат вредите върху Американската икономика и петродолара в частност. Само изгаряне на бушона ЕС, според катилите-идиоти може да спаси загиващата система, а за това стабилността е вредна. Предлагам да влезем в историята като извършим ПОЛИЦЕЙСКИ ПРЕВРАТ, поради липса на армия, като начин за оправяне нещата за обикновения човек и обществото като цяло. За целта полицейският синдикат трябва да се регистрира като партия и да спечели задалите се 2 в 1 избори. АМИН.



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 847767
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930