Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2017 10:13 - БЕЗОБЛАЧНО СИНЬО НЕБЕ – каква радост за окото.
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 745 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Няма Кемтрейлс, няма фалшиви облаци. На кого ли да благодарим за това Чудо? Възможности:

1.       На срещата на Г-20. Страх ги е да не напръскат Тръмп

2.       Решили са да му дадат урок с „технологиите” родени от идиотията „глобално затопляне”  пък и няма кой да им плаща вече грешни пари след оттеглянето на САЩ от Парижкото споразумение за климата. Сега следва да обявят, че проливните дъждове и пожарите в Калифорния са резултат от споменатата идиотия.

3.       Президентът Радев е летец, вероятно запознат със секретите около кемтрейлс и трябва да бъде „излъган” да лобира за летящите ковчези втора ръка Ф16 от Португалия и старото желязо от пустинята на Аризона, които биха блокирали стрелба по натовски самолет. Вероятно Грипените просто ще ги одумкат, пък после ще търсят разрешителни, които никой не им е давал (защото без разрешителни се пръскат само хлебарки и то тайно от природозащитните организации)

4.       В пресата се промъкнаха тайно коментари, че едната съставка от кемтрейлса са литиеви соли, които както знаем се изполват не за климато-моделиране, а за лечение за шизофрения, като проектния ефект е бил и зомбиране, пардон успокояване на населението от революционни мисли. Лошото обаче също взе да обикаля социалните медии, че вредят и на потентноста, а това в страна, в която вече се забелязва намаляне на раждаемостта и дори и сред ромите няма как да не предизвика бурно народно недоволство срещу една от основните причини за геноцида на който сме подложени, въпреки скеч-спектаклите разигравани от управляващи и депутати за отвличане на вниманието. А може би се надят точно на спирането и че няма кой сега да озъпти и лудите пуснате юва без лечение по улиците, при постоянен недостиг дори и на зелени рецепти у джипитата да спретнат някой и друг „етнически” конфликт (ако дори да не е, ще го префасонират успешно кадрите на цецо-ухото начело с оня с отвертката)

Така че както виждате братя и сестри уфси няма много място за радост, а за повишаване на вниманието да не ни натресат и война с Русия.




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 847263
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930