Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2017 11:46 - за да има полза от безсмислиците, или
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 772 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 по - точно казано от манипулациите с истината целящи да доведат истината до абсурд, за да се отучат хората да използват полезни неща.
Да започнем от това,
Манипулация 1: че солната киселина наистина се произвежда от стомаха (но тя не е оцетна, макар в природата да съществува цикъл на Кребс на клетъчно ниво) Истина е само, че рН на стомашния сок е 0.5-1.5,
Манипулация 2 : НО пилорът пропуща стомашния сок, смесен с храна, само ако рН се повиши (стане по - малко кисело) което се получава при процеса на химична обработка на БЕЛТЪЧНАТА храна. Ако вие лишите стомаха от такава, то спира и образуването на стомашен сок,
Манипулация 3: НО тогава няма да се отделя и жлъчка (пък да не говорим, че това няма никаква връзка с дискенизията - вродено прегъване на жлъчните пътища)
описаният механизъм на храносмилане в поста на radostinasprassa, просто е невъзможен, освен ако вярвате че човек е просто един тулум, който пълните с храна и ябълков оцет и "структурирана вода" (каквото и да означава това)
В какво се състои манипулацията? В това да се пренебрегне един наистина изключително добър народен лек с/у болестите на съдовете най - общо казано като същият се доведе до смехотворен абсурд, както македонизма, например, в който има огрочна доза истина, но като заместите македонци с българи и притъпите смешниет самоизтъквания.
Та значи, като чете нейните "специализирани" безумия, не се отвръщавайте от от ябълковия оцет, а го отделете от плявата.
Сутрин на гладно слагате лъжица мед и лъжица ябълков оцет, заквасен м мед при ферментацията още (аз си купих в нета), заливате със 150-200мл ТОПЛА вода и бъркате 3-4 мин, докато се разтвори меда и сместа се хомогенезира. Аз ползвам кестенов мед също купен в нета. Пие се на малки глътки на гладно и никакъв наркотик не е. Въоще няма прилив на енергия и никога не съм имал - това е последната добавена манипулация с цел да ви откаже. Спомнете си историята на битката, която води неуспешно Хенри Форд с/у световната мафия, че не трябва да се анатемосва конопът, който има всестранно приложение и пърноценно може да спаси милиони дървета, само заради това, че марихуаната и вид коноп (но и същевременно най - лекият и имащ доказано лечебен ефект "наркотик". Единствената причина за неуспеха му (на Х. Ф.) е фактаът, че от спътник няма как да разграничите коноп от марихуна и има риск някой малоумник да умре от любопитство. Топлата вода е задължителния компонент за не ви пари като изпиете сместта. Лечебният ефект се дължи на активирането на бързодействащия инсулин от панкраса и подготавката на хр. тракт за прием на пълноценна храна през деня. (имам предвид, че ако не ядете месо, поне изяждайте по няколко белтъка от варени яйца, за да активирате последователността на включване на различните ензими) Освен това почиства и кръвоносните съдове, а се залавя от инсулиновите рецептори на клетките, като активира първо аеробната а после и анаеробнта фаза на храненето.
Прасса също е изключително полезна храна и може да се ползва вместо обикновен лук. Останалото в постинга, който критикувам е мишмаш, нямащ нищо общо с въпроса.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 849226
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930