Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2021 08:33 - Новини по Оруел
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 5495 Коментари: 10 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
         На времето имаше идин виц за спорта: Костенурката никога не тича и живее 300 години, слонът от време на време се затичва и живее 150 години, заекът тича цял живот и живее 3 години. Тичайте за здраве!
         Ако не беше тоя виц нямаше да схвана новинката, която ми се пробутва за да се ваксинирам: ЕК намалила прогнозата за икономически ръст на България от 4.1 на 3.5%, поради ниските нива на ваксинация. Е, ръстът на икономиката се измерва с БВП, дотук добре, но увеличението нещо ме дразни, като се има предвид, че икономиката е набелязана за замиране в пандемия, а как ще бележи ръст тогава? И... се сетих за вица - естествено, че БВП ще се увеличи, като намалим броя на хората, за които се разпределя, или както е казал Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече", но не и ако сме назад с ваксинациите... Ваксинирайте се за здравето на тия, които останат...:)!
          После си мисля: Ето, утре ще ходя да гласувам, а не знам номера на този, за който да гласувам. Пускам с надежада търсачката, но на всички съобщения от ЦИК ми излиза падащо меню за кой МИР гласувам. Не съм чувал номера на кандинатите да зависи от това, но си викам, явно това е от продължаванието на промяната. После гледам с големи букви, че пише че Бойко Борисов е с номер 25 в МИР София. По - нататък намирам, че ПП е с номер 25? Опитвам се да отворя след това списък с номера на партиите - не се отваря и чак накрая намирам търсената информация като съобщение от БНР. Тичайте за здраве и бъдете благодарни, че всичко се пише на майчин език. Клечките, с които мереха мястото, на което трябва да се отметне платения вот, вече са елиминирани като опасност. Това в духа на съвета на председотеля на СЗО - "За да не ни сполетят големи бедствия трябва да бъдем много послушни"!
            И това информирано несъгласие получих само да един Божи ден, а ако беше на следващия, нямаше да мога и да го споделя, защото щеше да е "ден за размисъл"... То пък едно размишление шъ пада.... 



Гласувай:
4



1. olivie - Забравих да спомена смъртността
12.11.2021 08:46
По ежедневни/седмични сводки, подавани от МЗ, тя е около 165 човека. МЗ в публикуван отговор по заявление за достъл до обществена информация заявява, че няма данни за починалите от ковид, а ЕК обявява тази неточна и обща цифра за починали на 1 млн. население, по който показател сме били на първо място в света.
Оруел ряпа да яде!!!
цитирай
2. panazea - С тези си размисли ,
12.11.2021 08:49
изби рибата !
От 1996 година се опитват на ни намалят броя!
И като не умряха достатъчно българи , пратиха агенти да ни проучват , как така техните прогнози не действат на наша територия.
Оказа се , че Българинът оцелял заради бурканите в мазето.
Ти да видиш ! Каква опасност са за демократичния Запад бурканите на Българина.
Сега пак ще ни пратят агенти , за да разберат как така тяхната пропаганда не действа на Българина !
Проучвайте , господа ! Българинът има 600 години опит да оцелява във вражеска обстановка. Имате от нас много здраве !
Тони
цитирай
3. olivie - По този повод Путин орева орталъка, че изследвали руския геном покпай ваксинациите,
12.11.2021 08:53
а ние забравихме хуманитарната акция организирана в Родопи за вадене на зъби....
цитирай
4. panazea - Ако това е вярно , ще ни изследват генома. И ще ни наблюдават със сателити.
12.11.2021 09:34
Ето го и официалното предложение, излязло от Президентството:
Година по-рано, на 6 декември 2020 г. по БТВ Кирил Петков обяснява напоително „личната идея на президента Радев“ как да се наблюдава всичко със сателити и как „ние от Харвард“ ще направят генетични лаборатории – „проектът за регионална-генетична-диагностична мрежа с координационен център по био безопасност“.
Какво казва Кирил Петков може да видите тук, за ДНК лаборатории, от минута 5:30:
https://www.btv/video/shows/120-minuti/videos/prof-radka-argirova-i-kiril-petkov-za-vaksinite-virusa-i-razvitieto-na-balgarija.html
Това не са само лаборатории за PCR тестове. Те говорят и за пълното секвениране на ДНК/РНК.
В минута 7-ма има и инфо-графика, че достъп до тези данни ще имат и частни компании и НПО – снимка от минута 7 на видеото:
Официални източници за ДНК лабораториите:
Източник 1: Презентация от сайта на Економедия (финансирани с грантове от Америка за България – около 900 000 USD за 3 години), която обхваща и двата проекта: сателитно наблюдение и ДНК лабораториите:
Линк към презентацията: https://www.economedia/getatt.php?filename=o_4153879.pptx
Относно ДНК лабораториите, „Регионална генетично-диагностична мрежа с Координационен център по биобезопасност“. Предвиждат такива лаборатории в 27-те града на България (припокрива се с видеото по-горе). До тези данни ще имат достъп имат НПО и частни фирми: „центрове за приложни изследвания“, „частни научни партньори“, „биотехнологични фирми и фирми за лекарства, мед. изделия и храни“ – в червените квадрати по-долу.
Малко отклонение – съвпадение е, че едно от НПО-та, които Кирил Петков създава на 16.02.2018 се нарича „Център по приложни изследвания и иновации“, ЕИК: 205003454.
Кирил Петков е собственик на това НПО. Кирил Петков е бил в УС до 21.05.2021 г., т.е. дори и след назначаването му като служебен министър (12 май).
Финансирано е от „Америка за България: https://www.casi/aboutus/
СУ осигурява сграда.
Събитието е брандирано с „Америка за България“:
цитирай
5. nedovolen - Някои уточнения. За костенурката и ...
12.11.2021 09:36
Някои уточнения. За костенурката и заека в своя статия "В никакъв случай не отказвайте алкохола", за спорта и храната,е писал един бразилски доктор Пауло Убиратан. Лесно се намира.
Костенурката нищо не прави и живее 450г. Зайчето цял ден подскача и живее 15г /ако го удари авджия, може и три/.
Така че, добре ли сте, не правете нищо.
Даже и не гласувайте.
:)))
цитирай
6. olivie - k panazea
12.11.2021 11:26
Приветствам репликата ти и няма как да я опровергая освен подкрепя с други наблюдения, но за да не се повтаряме: Няма ли някой журнаглист, от тия, дето се водят разследващи, да зададе въпроса, който ме вълнува за Кирил Петков"?: Ако бъде избран за министър-председател ще преразгледа ли концесиите, ако не за американските Марици, то поне на "Дънди Прешъз, с което да докаже, че не е канадски гражданин"? И на тая реклемна снимака, с тия жадни погледи, ми прилича, че искат да ми изпият сичката кровъ.
цитирай
7. panazea - Нямам никакви очаквания от харвадците ! Лошото е , че нямам очаквания от никого!
12.11.2021 11:52
olivie написа:
Приветствам репликата ти и няма как да я опровергая освен подкрепя с други наблюдения, но за да не се повтаряме: Няма ли някой журнаглист, от тия, дето се водят разследващи, да зададе въпроса, който ме вълнува за Кирил Петков"?: Ако бъде избран за министър-председател ще преразгледа ли концесиите, ако не за американските Марици, то поне на "Дънди Прешъз, с което да докаже, че не е канадски гражданин"? И на тая реклемна снимака, с тия жадни погледи, ми прилича, че искат да ми изпият сичката кровъ.

Всички вкупом съгрешиха и ни предадоха !
Бог да ни пази !
Тони
цитирай
8. panazea - Решението на президента
12.11.2021 12:25
си е ритуално сепуко !
цитирай
9. olivie - Само един лъч има, от който се боят:
12.11.2021 13:03
Пророчеството от Фатима!!! Всичко ще преобърне палачинката от нашите земи!!! Амин, да бъде, Боже!!!
цитирай
10. panazea - Да Бъде !
12.11.2021 13:58
olivie написа:
Пророчеството от Фатима!!! Всичко ще преобърне палачинката от нашите земи!!! Амин, да бъде, Боже!!!

И Биде !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 843314
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031