Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2021 12:29 - Тичайте за здраве част 2, или решава логиката
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1008 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Основният въпрос на нашето време е: Може ли отделните теории на конспирацията да бъдат сглобени в стройно учение и при какви условия е възможно това (може и в обратен ред)? 
     Оказва се че може, при условие, че отделните теории са част от едно цяло, а се оказва, че е точно така. С други думи знанието, превърнато в теория и доказано с наблюдение, прилича на стена, която ние изграждаме цял живот, трупайки тухличка по тухличка, съответно на своя светоглед най-общо казано. Така се създават и ваксъри и антиваксъри. (Пак при условие, че техният светоглед се подчинява, или противаречи на официалните медийни мантри, оставяйки настрани въпроса коя група е папагалска, или мислеща критично) Ако сте ваксърски папагали спрете да четете дотук, за да не си губим взаимно времето. (предупреждавам, че коментарите ги цензурирам) Много внимавам и  в правописа, тъй като ваксърите се оказват мното чувствителни на тая тема...
      Давам и следните примери:
1. Ако е вярна конспирацията за златния милиард, че е конспирация и нищо друго, нямаше да я има стелата в Джорджия, или поне щеше да се знае кой я е вдигнол и с каква цел.
2. Ако нямаше "китайски вирус", нямаше да го има частното летище в Денвър Колорадо, или щеше да се днае кой е зазидал капсула на времето в цинтралната зала, кой е монтирал паната по стените и с каква цел. 3. Като законите в роботиката
3. е 1+2: Ковид епидемията вече е факт, а от пресата научамваме, че по време на първата вълна в Ухан, Чайна телеком е загубила 5млн. абонати.... После се публикува изследване как 5G мрежата, каквато е била в Ухан може да създава коронавирус в кожни епителни клетки. Оставям на страна медийния вой на съдадените платени асоциации за борба с фалшивите новини, с идиотската им "логика" "Това не е така, защото не е така", но има връзка, както забеляза тогава и проф. Кантарджиев и с честотата на боледуване при пушачи и отказали пушенето индивиди. (При пушачите ресничестият епител на бронхите се заменя от плосък, подобен на кожния и вероятно в тях се създават дефектни форми на вируса, или самите клетки стават невъзприемчиви към коронавируса, което е по-вероятно в зависимост от това какви са ви познанията и вярванията. Този епител се въстановява обратно в ресничест минимум след 5 години от отказване на тютюнопушенето, което обяснява и по-малкият процент благоприятно протичане на ковид, в сравнение с все още пушещите) Извод: тази част от конспиративната теория доказва, ако не възникване, то поне връзка на заболяваНИЯТА с нейонизираните излъчвания от GSM мрежите. Не го приемайте като агитация да се предпазвате от ковид с тютюнопушене, защото метаплазията на епитела се счите за предраково състояние....
4.  Никой не отрича циркулирането на коронавируса (част от тия дето го правеха измряха), но податливостта към коронавирусна инфекция явно зависи от магнитната индукция в която сме потопени всички. Нека сме далеч и от другата възможност -  вирусът да е програмиран в компютър и да се "синтезира" в епителните клетки (вкл. ресничесния епител като по-чувствителен към това), като част от предноизложеното и като се има предвид, че коронавирусите са отдавна сред нас. За разлика от правилото обаче, тук истината не е по средата, а клони към второто предположение. Биорезонансната теория явно вече е практика, но за съжаление с отрицателен към съществуването на човека знак.
5. По метода на д-р Хулда Кларк честоти 25-30Кhz, убиват микроорганизмите с  резонанс. Преди около месец водеща фигура от Ксиаоми заяви, че ще въвеждат 5G зелена мрежа. Преди 5 дни получих ъпдейт от тях с андроид 12.5.7 и всички вредни лъчения от апарата изчезнаха (притежавам детектор, израелско производство, засичащ бръмбари, телефони и опасни лъчения) Не засичам такова лъчение с детектора, а и при НЯКОИ ваксинарани също го няма. С други думи и приказката за графеновия оксид е вярна (хващам и блу-ту номер от неизвестно естество) Който не вярва, може да пробва.
6. Мога да кажа и определени честоти на които работят процесорите на телефоните, които разболяват, ако може да свържете оплакванията си с определен процесор. Например моят калкулозен холецистит ме скъсва, ако използвам телефон с честота на процесора около 2GHz (имам 15 GSM-a)
В днешно време мога да продължа да експериментирам тихо, но е важно хората да научат това и да продължат напред (не че аз ще престана)
           Видно е, че ако се приложат фонови честоти 25-30kHz в 5G мрежа, това би ликвидирало инфекзиозните и паразитни причинители на болестите. И може би ваксинационните компании......?
  



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. panazea - Здравей ,
25.11.2021 17:38
Когато твоят Bluetooth започне да намира около теб
шест шестнадесет цифрени числа,а около теб има само плувци без телефони ,
тогава загадките свършват. Записват се в 6 байта .
1C:75:08: D2:49:45
Всеки , поддал се на съблазън , може да си прочете с личния си Bluetooth , своя Физически адрес МАС адрес, с който другите устройства ще го разпознават .
Добре дошли в Интернет на нещата Internet of things.
IOFT 2020 Tokyo event went ahead last month - 20/20 EUROPE
Ние правихме чиповете за лудите крави , но нашите бяха объркали и им слагаха един и същи номер , пък те трябва да са различни. Сега и ние като кравите ще сме номерирани с ID.
цитирай
2. olivie - Здравей, съблогър
25.11.2021 19:43
Телефонът от който получавам жлъчни кризи е шарп, но китайско производство... Процесорът му е 4х2.2+4х1.8, а оригиналът трябва да е с 0.2 GHz повече, така че пак си е китайски. А Японците вече излизат от пандемията с не чак толкова високи нива на ваксинация, че да го отдадат на нея...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 843102
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031