Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2022 09:52 - Ние казваме: Като не щеш мира, на ти секира
Автор: olivie Категория: Хоби   
Прочетен: 1412 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     На въпроса: Скоро чукнахме 8 млрд. гърла за изхранване. Дори и да не е вярна затоплящата климатична теория, някой се е впрегнал да я озъптява. И не е важно кой е това - дъбока държава, Билденберг, или параванът им - Г-7, Г-20, СТО, правителства-подлоги и т.н. изроди, а фактът, че се изпълнява. Истинския въпрос остава както винаги на страна - че количествените натрупвания водят до качествени изменения. В случая това е пранасищането на пазара със средства за потребление, хора, които не могат да си ги позволят и такива, които искат нещо новои страдащи от липсата на шопинг/скука, скукаааа. Римляните са лекували тази болест с хляб и зрелища. Нашите медии се опитват с тази рецепта, но не им се отдава поне за мен. За това и ни спретнаха ковид пландемията, преди това СПИН-а, тероризъма /който рязко изчезва при поемане на правилния път - ЕТА, баските, Афганистан, сега Турция явно е на дневен ред..../, войни. 
      Най - ме нерви, като честен човек, фактът, че вероятно всички мерки за предотвратяване на възможното климатично затопляне биха могли да бъдат въведени, след решение на международна експертна комисия, всенародно обсъждане и решение на ООН.  Обаче шайката мошеници, които изкарват прехраната си и забавляващи се от това, упражняващи, или поне така въобразяващи си, "КОНТРОЛ" са решили да усложнят играта с поредица от неадекватни мерки, подмолно, злобно и антихуманно с изброените по-горе средства и прикриващи се с маската на демократи /от демос - народ, да бе.../. Номерата им обаче, особено след медийната истерия и огнева подготовка "ковид" са толкова изтъркани че чак вонят... Лошото е, че след жертвите на пландемията и "ваксиноцията" ще е трудно да се върнат към нолмално общуване и решения ос страх от справедливо възмездие. Но, .... ще ги съдят народите, не аз. Тук искам да изложа какво беше и е необходимо да се направи, ако климатичната измошльотина беше вярна, а тя не е, след като основополатащият й момент е кемтрейсът, замислен и изпробван като оръжие още от ВСВ насам.:
1. Незабно спиране унищожаването на всички гори и започващо залесяване - най лесния известен път за борба с СО2. Ако е необходима дървесина - да се замести с коноп, както учеше Х. Форд, дори и ако за това бъде световно разрешена марихуаната за медицински цели и станат безпрадметни спътниковите наблюдения за "контрол" на конопени насаждения /колко грешни пари за защита на твърдите наркотици, а?
2. Постепенен преход към зелена енергия, но с деблокиране на патента за генератори на свободна енергия от САЩ, както каза в реч първият черен американски президент. 
3. Да се разработи и приеме световен план за диверсификация на промишлеността, като се вземе предвид не толкова енергийната зависимост, колкото хранителната такава от изкопаеми горива. Това най-добре би станало с национализация на отраслите, които следва да отпаднат по време на прехода.
4. Не е необходимо за постигане на горните цели да се създават условия за възникване на военни конфликти, като последните бъдат забрнени, а а вече възникналите - спешно разрешени по мирен път, дори ако се налага приемане на Световна конституция, ако ООН е вече остаряла форма.
5. Налага се СЗО, компрометирано от ковид пландемията и "ваксинациите" да бъде заменено от Световен здравен кодекс, като част от горната Световна конституция.
е, ШАЙКА, ВИЕ СТЕ НА ХОД, НО НЕ ОПИТВАЙТЕ НОМЕРА НА ОВЕРОН С ЧЛ. 5 ОТ УСТАВА НА НАТО!

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: olivie
Категория: Хоби
Прочетен: 848821
Постинги: 383
Коментари: 615
Гласове: 1665
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930